Ahojte, rada by som sa vás spýtala-
Mám 12 rokov a viem že netuším o budúcnosti ani prd, ale naozaj by som chcela cestovať.
Niečo na spôsob Road Tripu s mojimi priateľmi.
Na to treba peniaze. Rada by som začala šetriť už teraz
Takže nejaké nápady ? c:
Ako 12 ročná moc tých možností na zárobok nebudeš mať určite. Fakt nanajvýš môžeš poprosiť susedov, či im nejako nemôžeš vypomôcť za malú finančnú odmenu.
moznosti ako setrit momentalne velmi nemas, no ale na road trip s priatelmi vela peniazi nepotrebujes , da sa uplne bez problemov cestovat aj takmer zadarmo.. najlepsim a najlacnejsim sposobom je cestovanie stopom
fuha no neviem. ked som mala v tvojom veku trbars plany na vodcak tak som si proste odkladala prachy z narodenin alebo tychto veci, alebo mozno keby si sa s rodicmi dohodla ze co ja viem upraces cely dom a daju ti za to nieco... alebo vencenie psov a take male srandy
Teraz asi nic extra nevymyslis, mozes si odkladat peniaze co dostanes na narodeniny a tak. Ale od 14-15 si mozes najst hocikedy brigadu popri skole a to ti potom s peniazmi bude vychadzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dopredu sa ospravedlňujem, ak sú tam nejaké gramatické chyby, písané na rýchlo
Moje obľúbené spôsoby cestovania sú zadarmo.
Volajú sa pešibus a stoponautika.