Chodili ste už s niekym, kto mal, alebo ste boli presvedčení, že má aspergera? Prípadne niečo iné výnimočné ako OCD, alebo extrémne silné adhd? Alebo trebárs aj z horšieho súdka, narcistickú poruchu, sociopatiu.
to ze musim zit s narcistickou babkou sa rata ? je to zakerna bytost ktora celej rodine strpcuje zivot uz niekolko rokov !!! zivota sa drzi ako kliest , hnusna kapitalistka ! ( my sme cela rodina okrem nej verni komunisti ) ... zla bylina nevyhynie ako sa vravi
Nie nechodil , ale raz som mal to šťastie spolupracovať s aspikmi v jednom československom tíme pre Qidenus Technologies ( Qidenus group ) skrz asperger.sk . Super projekt ! Išlo o digitalizáciu archívnych dát pre Nemecko z konca devätnásteho storočia . Zjednodušene , naučiť AI transkripciu z gotickej nemčiny do súčasnej latinky . A tam som spoznal fakt super ľudí .
ano, mam pocit ze ano, zo 4 vaznych vztahov našťastie iba raz a už je to nejaky ten rok, ale mam pocit, ze moj byvaly bol trochu narcista, to bol taky vztah, ze som z neho doslova ušla a ghostovala, lebo sa inak nedalo. Ale ostatni nemali ziadnu poruchu
@abstraktdepres@3 čo Ťa desí? Však si spomínam, že v minulosti napísal celý blog o tom, že by Ti nevadilo keby mala tvoja priateľka nejakú poruchu ako OCD či depresie a podobne ty na tom vyslovene trváš, lebo to je vraj vedľajší produkt vysokej inteligencie. Šípim tu nejaký fetiš
To je tažké... Vždy som si rozumel s trochu inými dievčatami... Čo sa uplne nevylučuje s tým že ma to desí. Hlavne keď viem ako niektoré dopadli...
Tušim k tomu má Bob Marley dobrý citát. Teda minimálne začiatok. Niečo že ak bude zaujímavá nebude to s ňou jednoduché a ak to s ňou bude jednoduché tak nebude zaujímavá... Ale asi to chce nejake medze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dddddddd
To je tažké... Vždy som si rozumel s trochu inými dievčatami... Čo sa uplne nevylučuje s tým že ma to desí. Hlavne keď viem ako niektoré dopadli...
Tušim k tomu má Bob Marley dobrý citát. Teda minimálne začiatok. Niečo že ak bude zaujímavá nebude to s ňou jednoduché a ak to s ňou bude jednoduché tak nebude zaujímavá... Ale asi to chce nejake medze