Ja to neviem takto ohodnotiť, pre mňa keď je to kreten, tak je to hnusne, keď je to milý človek, tak sa mi to paci
Tým som chcela len povedať, že mi na vyzore nezáleží a neviem ho hodnotiť len tak
Tak neviem no, ja síce na chalanov nie som, ale mne sa to ani moc nepáči, hlavne také keď niekto nosí v copíku ako mal Nick Slaughter vo Vražednom pobreží. Niekomu ale pristanú, niekomu z mála, ale všeobecne si myslím, že dlhé vlasy napríklad po pás je také viac hodiace sa k ženám. Krajšie to vyzerá si myslím.
@passerine@8 Takže by si išla na rande so smradľavím a škaredým bezdomovcom, lebo možno by to bol milý človek ? Kokotina ... Každý sa rozhoduje na základe toho čo ho niekto priťahuje alebo nie ... No a potom zistíš či je to kkt alebo pizza ...
@gombik35@14 kokotina je toto čo si ty napísal, za to, že ty sa rozhoduješ podľa výzoru, tak to nemusia robiť tak všetci...
a na bezďákov sa nikto nepýtal, tak neviem, čo to tu miešaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tým som chcela len povedať, že mi na vyzore nezáleží a neviem ho hodnotiť len tak
a na bezďákov sa nikto nepýtal, tak neviem, čo to tu miešaš