Je Primal ! ak niekto pozná Korgoth of barbaria nedokončený gig pánov Aaron Springer a Genndy Tartakovsky , tak neodtrhne od tohoto oči , dostal som vycitku za ja sa na teba tlačím a ty nič lebo si bol tak zaujatý svojim seriálom Má to všetko
Nepoznám nič a ani nesledujem nič. Nemám na to čas a ani dosť energie, aby som pritom nezaspal. To by som musel od rána celý deň lebediť a to sa zas pri mojej osobnosti nestáva často.
jo, a 1 z najlepsích dielov bol s ich deckami, resp.akoby taky PoV, Point of View díel, kapitola, s tou mladou teen dievci, a s jej mladsím brachom - ten bol fakt 'nevinní' ani nie v zmysle co sa tyka dievci'ín, (tam yo skor uz ani ne.. :S :p )
jako skor v zmysle.. - nemal (dovtedy) (takmer) ani potuchy..
a zvlst dobré boli scény, tie zábery a pohlady, na scéne pohreby 2 z ich ..kmotrov, 'strykov'..
na cintoríne, kolem otvoreného hrobu celá ~smútiaca famíglia, a vonku, za vysokym plotom s vysokymi, ozdobnymi kovovymi tycami cemetery fence - si ich, a to vsetko, uz fotili a tocili agenti fbi, z Mob' department..
a tá mladá dievci, teda tá jeho starsia sestra ( kt.ovsem uz vedela takmer vsetko'm), sa na neho tak vyznamne pozrela, a este vyznamnejsie, mu to zlahka, malym posunkom, ale o to vyznamnejsím, poukázala (na to)
@lytaryta ja si pamätám uplne všetky scény, lebo som to videl tak 8 krát...kompletne celé Podľa mňa je to absolútny masterpiece, ktorý nebude nikdy prekonaný. Gandolfini... Dr. Melfi... a hlavne úbohý Moltisanti... tam je toľko pravdy v celom tom seriály, že to sa nedá nemilovať...
K The Vikings... pre mňa boli Ragnarovi synovia oveľa zaujímavejší než Ragnar samotný. A ako nastúpil na scénu Ivar the God, seriál začal byť oveľa viac abstraktný. Balansoval medzi predstavou a realitou tak dobre, že sa to miestami celkom zlievalo a divák si sám musel spájať veci podľa seba.
@teal@16 ten ny som mal dopozerať, videl som iba prvú sériu. Je to kľudne možné že je lepší, pri Vikingoch som poslednú sériu doslova pretrpel a to v mojich očiach ten seriál potopilo.
@cltr0n@17 je to už dávno čo som to pozeral, ale svojho času som si ten seriál dosť išiel. Vikingovia ma omrzeli už v 2. sérii, možno ani tú som nedopozeral.
@mefistofel@24 asi pred rokom som si po milion rokoch znovu pozrela prvy diel Carodejek (ak myslime Charmed) a zanechalo to vo mne hrozny pocit pokazilo mi to ten spomienkovy optimizmus a pocit, ako som si to cele pamatala hroza. radsej som si viac dielov nepozrela nech si aspon zvysok zachovam
@bebekex@28 no neviem. Beriem to tak, keď som to pred rokmi rokmi veľmi dávno pozeral , tak bolo to omnoho lešie ako keď som to len nedávno pozeral znova, prišlo to aj mne také slabšie, ale celkovo nebolo to zlé aspoň pre mňa. Ale zase pozeral som to skoro z dvojnásobnou rýchloštou, možno preto sa mi to nezdalo zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1 of top ten, best tv-shows *90tyích
jo, a 1 z najlepsích dielov bol s ich deckami, resp.akoby taky PoV, Point of View díel, kapitola, s tou mladou teen dievci, a s jej mladsím brachom - ten bol fakt 'nevinní' ani nie v zmysle co sa tyka dievci'ín, (tam yo skor uz ani ne.. :S :p )
jako skor v zmysle.. - nemal (dovtedy) (takmer) ani potuchy..
a zvlst dobré boli scény, tie zábery a pohlady, na scéne pohreby 2 z ich ..kmotrov, 'strykov'..
na cintoríne, kolem otvoreného hrobu celá ~smútiaca famíglia, a vonku, za vysokym plotom s vysokymi, ozdobnymi kovovymi tycami cemetery fence - si ich, a to vsetko, uz fotili a tocili agenti fbi, z Mob' department..
a tá mladá dievci, teda tá jeho starsia sestra ( kt.ovsem uz vedela takmer vsetko'm), sa na neho tak vyznamne pozrela, a este vyznamnejsie, mu to zlahka, malym posunkom, ale o to vyznamnejsím, poukázala (na to)
@4 to nemyslíš vážne, ako sa tam objavil ten klaun tak ten seriál šiel strašne dolu.
K Sopranovcom ti dávam palec hore za názor
K The Vikings... pre mňa boli Ragnarovi synovia oveľa zaujímavejší než Ragnar samotný. A ako nastúpil na scénu Ivar the God, seriál začal byť oveľa viac abstraktný. Balansoval medzi predstavou a realitou tak dobre, že sa to miestami celkom zlievalo a divák si sám musel spájať veci podľa seba.
Ragnarovi synovia mali potenciál, ku koncu však pôsobili ako karikatúry samých seba.
a vdaka za tipy, pozrem aj to Wired, aaj Last Kingdom!
Killing/Most (nie ten cesky)