Máte niekto skúsenosť s eshopom www.satynastuzkovu.sk ?
Čaute, máte niekto skúsenosť s týmto eshopom ? Našla som si tam tieto šaty » www.satynastuzkovu.sk/dlhe-saty/630-s... a premýšľam, že si ich objednám na stužkovú len sa bojím, či mi sadne veľkosť, preto chcem vedieť či s ním nemáte n
A no neviem, nekupujem moc oblečenie cez net, hlavne nie šaty. Lebo som príliš vyberavá a len málo vecí sa mi na sebe skutočne páči a ja to musim na sebe vidieť a tak. Radšej obchod.
(Ako relatívne sa orientujúci v IT a eshopoch a bezpečnosti/právnych povinnostiach internetových obchodov): maximálne neseriózne vyzerajúci subjekt, úplne odfláknutý a ani zďaleka nedokončený web, prakticky žiadne kontakty, žiaden kamenný obchod či predajňa (takže asi schválne si šaty pozrieť nemôžeš vopred) a vyslovene podozrivé obchodné podmienky (pokuty pri vrátení až s vyhrážkami súdnych/exekučných konaní - veľmi pravdepodobne by to SOI definovala ako neetické podnikanie a uzatváranie neplatného zmluvného vzťahu jednoznačne znevýhodňujúceho kupujúceho). Dosť možné, že aj šaty budú za tú cenu úplne neadekvátnej kvality a práve tými pokutami ťa donútia si ich nechať (lebo by sa ti za tie komplikácie jednoducho neoplatilo ich vracať, slabšie povahy to po sofistikovanom systematickom odpore proste vzdajú) alebo ti jednoducho nebudú chcieť akceptovať zákonom garantované právo na vrátenie (kvôli tým neetickým podmienkam, na ktoré sa budú odvolávať).
Nehovoriac, že šaty za takú cenu človek naozaj musí vidieť, aby to nebol nekvalitný odpad, obzvlášť z takto extrémne pofidérneho "eshopu".
jak pise tipek, webshop vyzera napicu, aj ked to nieje az take katastroficke, ako to popisuje - kazdopadne nekupuj nic. Na webe plati - najmensie pochybnosti = serem na to.
Btw saty si normalne ic vyskusat, ved to ti musi sedet poradne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A no neviem, nekupujem moc oblečenie cez net, hlavne nie šaty. Lebo som príliš vyberavá a len málo vecí sa mi na sebe skutočne páči a ja to musim na sebe vidieť a tak. Radšej obchod.
Nehovoriac, že šaty za takú cenu človek naozaj musí vidieť, aby to nebol nekvalitný odpad, obzvlášť z takto extrémne pofidérneho "eshopu".
Btw saty si normalne ic vyskusat, ved to ti musi sedet poradne
A tieto nie, niesu moc ok...