Kto sa chystá na prijímacie skúšky do BA na UK na marketingovú komunikáciu alebo do TT na UCM na masmediálnu komunikáciu?
Na moje nešťastie som si podala prihlášky na 2 školy, ktoré spolu úzko súvisia (myslela som, že to je logické). Nanešťastie mi prišli pozvánky na prijímačky a na oboch stál ten istý dátum.... Zamrazilo ma a začala som uvažovať, čomu dať prednosť. Ešte ter
ja si dávam do TT na UCM Marketing ... a neučil som sa nič ešte...lebo prijimačky su lahke... ale chcem si trochu pozrieť na všeobecny prehlad Dejepis a Právo a Politologiu..ostatné mam zmaknute myslím ... a Anglina som zmaturoval B2 celkom v pohode ... takže na AJ sa nebojím ...
som na tom tak isto,3 prihlasky,prijmacky v jeden den.vybrala som si TT UCM marketingovu komunikaciu,mam knihu na prijmacky,takze to sem tam čítam and that´s all.
Mne sa to stalo minulý rok ...na MK UK a Marketing UKF mi dali rovnaký termín. Proste do jednej školy pošleš žiadosť nech ti termín preložia a bodka. Na UK sa robia prijimačky len jeden deň, ráno a poobede, tak skús skôr tú Trnavu
prekrížil sa mi marketing na UCM s Obchodnou fakultou na Eube... vybral som si marketing, aj keď podľa počtu uchádzačov o štúdium ... šance sú dosť chabé. Každopádne som zvedavý ako dopadnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aká je kniha všeobecný prehľad?
volá sa to základy masmediálnych štúdií,vydáva to FMK
teoreticky je to ten všeobecný prehľad,lebo je tam to,čo potrebuješ podľa okruhov na príjmačky.
volá sa to že "všeobecný prehľad na prijímacie skúšky na vysoké školy" ešte som to ani neotvoril... ale je tam množstvo informácii.
a tu knihu si musím zohnať tú srandu s masmedialnymi študiami ...
jaj,zaujimave
ja sa snazim ucit ale len z tej knihy dufam,ze nic narocne to nebude ten test
bude to ľahké a určite zoberú všetkých