Rostahujem si ucho a dal som si 4 mm rostahovak a zozadu ked som si ho pretlacil sa mi spravil taki prstiencok akobi s kohze ale som si to hnet potiahol spet...dens som ho vitiahol a stale mi to krvaca a dost boli..natrel som si to s framikoinom mam si ho
nechaj tak ale neroztahuj, malo by sa to zahojit... pripadne stiahni a zacni potom odznova, lebo sak 4mm este niesu tak moc.. ale inak to mam aj ja a tiez som rozmyslala ci to nie je blow-out, no mam skor pocit ze sa mi to proste len roztahuje a prisposobuje koza ale neviem kazdopadne mne to nekrvaca ani neboli ani nic .. mozno ho mas len natrhnute
Lebo ja som si namastil rostahovak a som si ho tam dost bolestivo natlacil ...a zozadu to vizeralo ako bi mi kusok prevratilo dierku narubi ...a dnes mi to dost krvacalo ked som si to vitiahol ,,, ale zahoji sa to aj ked si tam necham rostahovak nie ?? ...
to je pohoda, len si to tam nemal tak pchat aj mne sa to zo zaciatku robilo a teraz pohodicka.. no hej malo by sa to zahojit ale cisti to, natieraj aj ucho, nie len roztahovak a hlavne si to nepchaj dalej kym to nebudes mat zahojene a aj ked budes tak si to tam nepchaj nasilu
No ja mam tie rostahovaki tie take spice len... takze som si to tam narval hnet do toho najsirsieho bodu lebo mi to stale vipadavalo inak ... ...tak osm si to tam musel dat cele ..
@15morka222 tak si kup maleho 3mm slimaka.. ja som zacinala na takom.. tiez mam 6mm bez gumiciek a ked som si tam chcela dat rovno toho 6mm (jj som genius) tak mi skoro ucho rozdraplo... pekne si kup 3mm a potom daj 6 .. tieto male mi drzali aj bez gumiciek, 8 mi uz padala a tam trebalo aj gumicky
hej ja som si dal slimaka na 6 mm ale ne potil pokial isel zhruna na tich 4 mm a dal gumicki lenze mam ucho cervene a napuchnuteako dve achh...a ide mi odtial tolko hnisu asss.. jaj mam aj napuchnutu uzlinu mam si to vitiahnut ci nie ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
moc rýchlo
zle zle
a inak @5 @6