Je možné aby existovali dvaja ľudia, ktorí majú úplne rovnaké názory?
Zvláštne čítať si text a nájsť v ňom do slova rovnaké myšlienky a výrazy aké používam ja. Proste celý život si vytváram vlastný pohľad na svet a zrazu sa objaví jeden chalan s rovnakými názormi... Diné,nie?
Ale áno takých je väčšina, jeden vôľ niečo vysloví a 50 ľudí sa pridá a potom vznikajú také debilné zoskupenia kde všetci preberajú názor dákeho blba, rozne sekty,náboženstvá ...a zrazu sa nemôžeš ani vysrať kým ti niekto nedá súhlas. A toho chalana si ovplyvnila ty či on teba?
keďže je na svete cez 7 miliárd ľudí, teoreticky áno. ale keďže má na názory obrovský vplyv prostredie, ktoré nemajú celkom totožné žiadny dvaja ľudia, nie.
vôbec to nie je divné...vraj žije ešte jedno dievča, čo mi je úplne podobné..narodila sa v rovnaký mesiac ako ja skoro v rovnaký deň, má rovnaký humor, rovnaké správanie, dokonca rovnakú prezývku ( až na jedno písmeno) a ešte sa vraj aj podobáme..len mi o nej rozprávali ..ale je to psycho...dokonca si rovnako ako ja myslela, že DEN na obale pančušiek znamená deň a teda ak je tam 60 DEN tak pančušky vydržia 60 dní bez pretrhnutia
nie nie je to divné, lebo každý z nás má tu niekde takú spriaznenú dušu, ktorá je taká istá ako my. A je jedno či je to chalan, či dievča, existuje a buď rada...
nikdy nebudu mat uplne rovnaky nazor...mozu mat rovnaky nazor na 999 veci z 1000..ale bolo by pekne vediet ze na svete je niekto z rovnakymi nazormi na 1000 veci v 1000 :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
skôr nie ako áno. viac ako 90% podla mňa nie
úplne nie