že je to dosť nechutné :ble: na strednej škole sme s kamoškou počas voľnej hodiny informatiky robili kadejaké blbosti a chodili na kadejaké stránky, zadávali sme voloviny do vyhľadávača a rehotali sme sa jak kozy, no a ja som raz zo srandy zadala do vyhľadávania hovno.sk a na moje veľké prekvapenie sa mi stránka zobrazila a okamžite sme ju aj zavreli lebo to bolo fakt hnusné
@bangbangboom fú, no pri 1 man 1 jar som už jedno oko aj prižmuroval To bol proste hardcore už Najprv kukám že má sračku? A potom mi doplo že má v čreve črepiny...
@smartboy prave zerem termix a v kombinacii s tym tvojim komentarom mi prislo mierne zle
akoze pozriet si to video bola asi moja najvacsia chyba v zivote nezvladla som to dopozerat do konca ani a doteraz ked si na to spomeniem tak mam z toho traumu
@bangbangboom hops, prepáč
U mňa bola raz spolužiačka a keď som jej vravel či to nepozrie tak veľmi odvážne tvrdila že jasné, že to zvládne No po desiatich sekundách už zaklapla notebook a že mám doniesť vedro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Za pozvracanú elektroniku neručíme.
©2009-2012 ... a vlastne kašlite na copyright. Akurát bacha, aby ste sem nedávali obrázky zaťažené licenciou.
Sťažnosti môžete písať na kokoti.sk. Aj tak ich nikto nebude čítať.
akoze pozriet si to video bola asi moja najvacsia chyba v zivote nezvladla som to dopozerat do konca ani a doteraz ked si na to spomeniem tak mam z toho traumu
a bleee ľutujem že som sa o nej vôbec dozvedela
Sťažnosti môžete písať na kokoti.sk. Aj tak ich nikto nebude čítať.
U mňa bola raz spolužiačka a keď som jej vravel či to nepozrie tak veľmi odvážne tvrdila že jasné, že to zvládne No po desiatich sekundách už zaklapla notebook a že mám doniesť vedro