Ahojte , chcela by som sa spýtať či by sa táto taška hodila aj chlapcovi. Kamoška mi ju ukazovala a ja by som ju chcela kúpiť aj môjmu chlapcovi . Čo myslíte?
jasne, pre gaya moze byt .... boze, dakujem Ti za to ze ja z tychto kinder "znaciek" neodpadavam ..... a cudujem sa niektorym mojim rovesníkom (21) ze ich to este drzi
Videla som niečo na ten spôsob (rovnaký/podobný strih) teraz tuším aj v.. New Yorkeri (? Asi), len to bolo matné (a aspoň na mňa osobne to teda pôsobilo 100x lepšie v takom prevedení) a neviem, či tam bolo priamo napísané Converse. Tá sa mi zdala vyslovene viac pánska, ako dámska a vyzeralo to dobre.
@mielikki Ak ten obrázok náhodou nebudeš robiť, daj mi vedieť. Ja by som to skúsila potom ako tvoj náhradník .
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee celé zle, ja nosím tašku jak na bilinky, vyzerám jak exot ale toto neee!!! síce neviem čo "nosí" ale ja by som si to pod pazuchu nedal
@mel1 ak mu nevadí tá lesklosť, a to že jediné "cool" na nej je že je obscénne "značková", tak nevidím problém. mne by vadili obe tieto veci, priemernému chalanovi by s veľkou pravdepodobnosťou vadila prinajmenšom tá prvá vec, ale konkrétne u tvojho musíš vedieť ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ach stereotypy, predsudky...
Ak má tvoj chalan rád extravagantnejšie kúsky kludne mu to kúp.
(ale ešte uvidím, možno použijem iného uja, aby som náhodou nebola zlá, že si robím srandu zo stereotypov, alebo sa na to vykašlem úplne, uvidím
Videla som niečo na ten spôsob (rovnaký/podobný strih) teraz tuším aj v.. New Yorkeri (? Asi), len to bolo matné (a aspoň na mňa osobne to teda pôsobilo 100x lepšie v takom prevedení) a neviem, či tam bolo priamo napísané Converse. Tá sa mi zdala vyslovene viac pánska, ako dámska a vyzeralo to dobre.
@mielikki Ak ten obrázok náhodou nebudeš robiť, daj mi vedieť. Ja by som to skúsila potom ako tvoj náhradník .
a ty to iste (blee) !!
ja mam taku no neni podobna ale nemozem na nete taku najst a odfotit sa mi ju teraz nechce ale je to tiez adidas
ked uz converse pre chalana skor nieco take