Hadate sa niekedy v triede aby ste sa dohodli na nejakej veci ako to ptm dopadne lietaju u vas aj facky zažili ste brutal hadku v triede alebo v škole ??
Skoro nikdy sa nehadame. Iba keď ideme niekde na výlet alebo ak ma jednej časti odpadnut hodina, tak sa hadame. A bijeme sa na weckach s inými ktora je lepšia trieda
ja som sa raz, teda nie ja, ale spolužiačka sa pohádala so mnou lebo ju odvolali z postu predsedníčky a zvolili mňa
vytiahla mi stoličku spod zadku, tak, že som skončila na zemi, ale keď som sa postavila, dala som jej po hube.
potom nás rozobral zástupca riaditeľky
Nebijeme, nehádame.. teda ja väčšinou nie ak sa mi niečo nepáči poviem si svoj názor potom ho ostatný hlučne okomentujú a je kľud inak sa nehádam nemam prečo väčšina mojich spolužiakov ma nezaujíma tak neriešim čo hovoria pokiaľ ma to nenaštve vtedy som schopný sa pohádať ale inak ignorujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vytiahla mi stoličku spod zadku, tak, že som skončila na zemi, ale keď som sa postavila, dala som jej po hube.
potom nás rozobral zástupca riaditeľky