Fyzioterpia na ifblr v piestanoch alebo stredoeuropske studia v anglictine na fif uk?
Bola som prijata na fyzioterapiu do piestan a na stredoeuropske studia v anglictine na uk...neviem sa vsak rozhodnut. bavili by ma obidva odbory, rozmyslam ze s fyzioterapiou by som mala mozno lepsie uplatnenie,viem si predstavit ze by som pracovala ako f
@taja1968 : Určite by som išla cestou Stredoeurópske štúdiá i keď to štúdium nebude jednoduché, ale má istú prestíž oproti fyzioterapii. A keď vás tam zobrali iba 20 a ty si jedna z nich, tak máš na to tam študovať. Čo sa týka uplatnenia, aj s týmto odborom budeš mať uplatnenie, len to nebude špecifického rázu, ale budeš si môcť vyberať z rôznych všeobecných pracovných ponúk za to, ak vyštuduješ fyzioerapiu, budeš sa stále pohybovať len v tejto branží bez perspektívy skúsiť niečo iné.
Fyzioterapeut je poväčšine stále len štátny zamestnanec, z čoho vyplýva veľa nevýhod. O plate nehovoriac. A je otázne či ti bude príjemné sa dotýkať tých ľudí (starých. dopotených, ...) robiť im tie procedúry... ale rozhodnúť sa musíš ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
podľa mňa tie stredoeurópske štúdia.
Fyzioterapeut je poväčšine stále len štátny zamestnanec, z čoho vyplýva veľa nevýhod. O plate nehovoriac. A je otázne či ti bude príjemné sa dotýkať tých ľudí (starých. dopotených, ...) robiť im tie procedúry... ale rozhodnúť sa musíš ty