Ja som sama doma... neviem čo od dobroty, pijem čajík, počúvam hudbu a čakám kde sa objaví nejaké mačiatko a bude mi tu priasť ... Občas človek jednoducho potrebuje samotu .... hm?
ležím na postielke v tme, okrem displeja a sviečky tu nič nesvieti, počúvam ťukanie klavesnice a žutie sena mojho morčiatka, a tiež premýšlam o zajtrajšku... nič moc, ale aspoň že ležím
som doma, tvárim sa že sa učím, ale po celom dni mi to už nejde do hlavy.. pozerala som doteraz film ale bolo to hrozné tak som ho vypla a počas všetkého si whatsappujem s kamošom. idem si dať dve kapitoly poviedky a pojdem spať. sľubujem!
napchávam sa (aj keď viem, že by som nemala), počúvam Hollywood Undead, vytešujem sa, že ma už nebolí hlava, omeglujem, plačem nad vecami ktoré si nemôžem dovoliť kúpiť a uvažujem, že si niečo pozriem/pôjdem čítať.
ja som sa učila kresliť krabicu. a chcela som ísť na nákup, ale sneží, tak nepôjdem. a čakám na obed. tak si krátim čas na nete. a jačí nám na celý byt slovenský rozhlas. neviem. normálna nedela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
akurat a predtym Robyn coverovala Bjork a je to ňom
a pokec
O chvíľu pôjdem formálne zaliezť do postele, ale možno ešte naťukám pár riadkov niečoho a posuniem Leelu o pár levelov.
A filmov je 6, plus serial.
To sa ti ani jeden film a ani nejaka cast serialu nepaci?
Ako je to mozne?
(vieš s akou malinkou dušičkou toto pišem? )
Na filmovu seriu to rozhodne nema, ale dozvies sa plno picovin, ktore filmy neobjasnili
A o to vaksie musi byt tvoje pokanie, kedze si tomuto veldielu nedala sancu :/
Musis si dneska este pozriet Phantom Menace!
Aby bajuz sikovne rastol
NIČ nerobím celý deň...vlastne víkend
@bebekex ty buntosis furt a nie ze trocha
Nezabudni, vierou k handlebaru!
@chassity kniha ma slabych 415 stran a som na 384
Neplanujes ma stalkovat?
jedna časť vraj (1/5) ale spať treba