Predstava: pôjdem vonku, posedieť niekde v reštaurácií s kamarátkmi a večer pôjdem do kina
Realita: budem sedieť doma a pozerať filmy, pôjdem si ľahnúť lebo som chorý, a večer pôjdem do kostola. (to len tak naschvál vravím aby som tu vyprovokoval zopár zarytých ateistov > )
dnes? no ako každý deň, od prebudenia programujem, a moje plány na dnes sú ísť otravovať chalanov z vyšších ročníkov FIT-u z nižšieho poschodia aby mi pomohli s jedným zadaním
pravdepodobne sa pôjdem aj niekam najesť, potom riešiť Matalýzu a večer snáď vytiahnem Plzňákov na pivo a brko
Rozmýšľam, či mám ísť na tú párty, alebo to mám nechať tak a ísť iba na chatu... Takže asi budem doma na riti sedieť, vyjedať čo sa dá a učiť sa. A keď sa moji milovaný spolužiaci začnú baviť, ľahnem si spať. A ráno sa s úsmevom na tvári budem pozerať na ich zmorené telá
pobalím sa, v buse si porobím úlohy, prídem na intrák, zase sa vybalím, ak už poletí red bull stratos, tak si to kuknem, potom sa učiť, robiť labáky..a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a budem sa hádať s frajírom o khokhotinách lebo je ofučiak!!!!
cvičiť, precvicovat si azbuku,citat
Realita: budem sedieť doma a pozerať filmy, pôjdem si ľahnúť lebo som chorý, a večer pôjdem do kostola. (to len tak naschvál vravím aby som tu vyprovokoval zopár zarytých ateistov > )
pravdepodobne sa pôjdem aj niekam najesť, potom riešiť Matalýzu a večer snáď vytiahnem Plzňákov na pivo a brko
Výjdeš von a ideš radšej naspäť dnu k teplúčkemu čajíku a k teplúčkej šunkovej pizzi.