rozlúčila sa s každým kto pre mňa v živote niečo znamenal, išla by som do lesa a vychutnala si posledný krát tú vôňu a tú krásu, potom by som skúsila zopár drog,potom by som urobila ešte niečo na čo by nezabudli, ale momentálne ma nič kreatívne nenapadá a na sklonku dňa by som odišla do márnice, alebo aspoň do jej tesnej blízkosti,
Pretiahnem koho chcem dam si marisku skocim si z lietadla a pojdem na koncert...vsetkych ktorych nenavidim ...tak im poviem ako ich nenavidim ...niekoho zbijem a urobim stojku na hlave...no ľahnúm si do postele a poslednyh 10 sekund odratam
pojdem do baru dam si naozaj dobre pivo pojdem za mojou ex a pobozkam ju, poviem jej neboj sa uz skapem a sadnem si na pivo pojdem si zastielat z luku, zasermujem si (nech viem ze naposledy som robil to co milujem) zase pojdem na pivo k tomu si dam medovinu pojdem vencit do psieho utulku pojdem si zase sadnut na pivo, dam si k tomu medovinu a nieco tvrde a potom sa pobijem v meste nech viem ze este zijem (ak bude cas tak pobeham par kamaradov a nieco sa na rychlo zbucha)
alebo ak bude nejaky dobry koncert tak sa prederiem do predu, brebojujem sa cez SBS a pobozkam spevacku/spevaka ak to bude spevacka tak este kusnem do zadku dam si dole tricko a skocim medzi ludi
Pozvala priateľov na večeru (poslednú.) A očakávala vysokú účasť, v pozvánke by som malými písmenkami uviedla, že kto nepríde, budem ho chodiť strašiť. ).
bola by som strasne nasrana, lebo v aprili idem na island a to zmeksat v ziadnom pripade nechcem. celkovo sa nechystam a nechcem umriet tak skoro. asi by som sa psychicky zrutila z toho ze neustale by som myslela kedy presne to pride a ake to bude, ci to bude boliet a tak. a ak by sa mi nahodou podarilo si zachovat chladnejsiu hlavu tak by som podnikla nieco s Palim, nieco pekne na rozlucku
dala by som všetkým, čo ma v tomto živote sklamali poriadnu nakladačku smiley: a potom by som išla domov, ľahla by som si do mojej milovanej postielky (ktorá pri mne vždy stojí a nikdy ma nesklamala) a ležala by som tam, revala, nadávala, jedla, jedla, jedla, jedla, jedla, revala by som že prečo som toho toľko zjedla, revala by som, že idem zomrieť, zajedla by som obidva smútky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
nech so mnou nemajú veľa roboty ....
a išla by som sa asi opiť samozrejme, nie sama
ale určite by som sa psychicky nezrútila, práveže naopak
asi by som začala zháňať trávu....
jednoznacne!
14:00 - 1:00 => párty ala Project X (tam zahŕňam aj ožieračku a nadrogovanie sa)
1:00 - 0:05 => dopraviť sa do márnice, vygrcať sa, navliecť do saka, a ľahnúť si do rakvi
0:05 - 0:01 => rozmýšľať o zmysle života a čo bude po smrti
0:01 - 0:00 => priestor na múdre predsmrtné slová + nejaký ten výrok
0:00 => .............