@marek2031 ja skôr myslím z toho objektívneho hľadiska, to mi je jasné, že mňa nepoznáte len čisto teoreticky, keby niekomu ide všetko, s čím má najlepšie uplatnenie, dobre zarobí a tak
Buď školy, na ktoré berú veľmi málo jedincov (ako medicína), alebo technické školy, o ktoré nie je až taký záujem (napr. informatika, matika)... Čím ľahšia škola a čím viac "spolužiakov", a čím viac škôl, ktoré ponúkajú tvoj odbor, tým to bude ťažšie po vyštudovaní
@majo325 ani ja, ale mam kopec znamych z tejto fakulty a ja len vravim co mi bolo povedane.... uz to nie je to co kedysi. Robota sa najde, ale trva to dlhsie a pri sucasnom trende kedy na slovensku konci rocne cca 300 farmaceutov alebo neviem kolko zhruba...ale trh sa za desat rokov nasyti a potom to bude s uplatnenim slabe
odporučil by som všetko ohladom IT technologii títo ľudia su mimoriadne žiadaný a po škole aj s okamžitým nástupom do práce s vynikajúcim platom IT technologie sa neustale rozširujú a su využitelne prakticky vo všetkom
ale inak ak nie si talent na PC tak potom asi prekladateľstvo, tlmočníci sú žiadaní v roznych firmách a tiež si pekne zarobia... naviac máš možnosť ísť do zahraničia a tam tiež získaš pekný balík
Sestra studuje IT a dari sa jej i ked je baba a povodne si myslela ze tam nema co robit ze to je len pre chalanov ale nie je pravda a teraz by nemenila
urcite informatiku, jednak ju nevystuduje hocikto ako v pripade humanitnych odborov (niektorych) a bude stupat dopyt,lebo vsetky tie veci ,kt. su teraz v kurze (pc, smartphony, tablety a nielen to , kopa dalsich veci ) musia byt naprogramovane kym?...no programatorom...alebo potom prekladatelstvo,ale najlepsie nejake netypicke jazyky...napr. zaklad urcite anglictinu a potom napr. arabcina, finstina, estoncina a pod. ak si niekto trufa, tak aj cinstina ,japoncina....a tiez nie je ani rustina vobec zla a dalsia z moznosti je potom zubarina, dalej vseobecne lekarstvo, lebo ked sa ti nebude pacit tu, mozes ist inde, v eu je diplom automaticky uznavany a mnoho slovakov sa uchytilo...co by som uz neodporucala je urcite pravo, vieme preco , ale napr. ani architekturu, nakolko podla mnohych analytikov sa blizi velka ekonomicka kriza a zakazky budu klesat...zial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Buď školy, na ktoré berú veľmi málo jedincov (ako medicína), alebo technické školy, o ktoré nie je až taký záujem (napr. informatika, matika)... Čím ľahšia škola a čím viac "spolužiakov", a čím viac škôl, ktoré ponúkajú tvoj odbor, tým to bude ťažšie po vyštudovaní
- medicína (ideálne zubárina a potom súkromná ambulancia).
S týmito budeš mať uplatnenie pri troche vlastnej snahy isté.
stavbarina uz nie,ponuk je coraz menej a menej...
Sestra studuje IT a dari sa jej i ked je baba a povodne si myslela ze tam nema co robit ze to je len pre chalanov ale nie je pravda a teraz by nemenila