Takže dievčatá, nemávate chute na svojho priateľa, počas vašich dní? Začala som brať pred 3-mi mesiacmi novú antikoncepciu a odvtedy ich mávam také .. nazvime to... intenzívnejšie práve počas menštruácie, niesom si istá či to je v poriadku, alebo či to je
U mňa to bolo tak,že chuť na sex bola non-stop. Začala som brať antikoncepciu,celá nadržanosť opadla a teraz som na tom asi tak ako ty,cez krámy by som hneď
Btw, pokial si začala brať antiku tak je možné, že ti ešte chuť na partnera zintenzívňuje. Kvôli tým hormónom, .... ale myslím si, že inak to je normálne že máš chuť na sex aj počas toho.
Ja by som trtkala ako králik stále, takže rozdiel nevidím, v každom prípade je možné, že to mám z HAK alebo aj samotné krámy môžu zavážiť (hormóny, nálady atď.)
ja keď som brala antiku tak som nemala chuť na sex vôbec....ale fakt vôbec....a keď som ju prestala brať tak to bolo naraz že wtf, asi budem nymfa a potom sa to upravilo na také zdravé chcenie... a počas krámov je to normálka, neviem čím to je, ale klasika si zvykneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Btw, pokial si začala brať antiku tak je možné, že ti ešte chuť na partnera zintenzívňuje. Kvôli tým hormónom, .... ale myslím si, že inak to je normálne že máš chuť na sex aj počas toho.