@15 niečo na tom bude ^^. Každopádne mu nikto okrem zákona nebráni "brigádovat" aj toto leto, spôsobov je veľa. Trochen mi uniká zmysel témy, ale to nič však sme na birdzi. Je problém sa spýtať rodičov či môžeš? ako môžeš, u koho môžeš? Ja som roznášal letáky keď mi bolo menej ako 15 a neumrel som, vieš každému rodičia nedávajú na "hračky".
Niekedy sa oplatí vykašlať na brigádu a vyskúšať 3 typy inej práce:
1. Našetriť si, investovať, predať. Vskratke kúpiť, predať a mať zisk.
2. Predať (speňažiť) veci čo už nechceš, nepotrebuješ alebo majú väčšiu hodnotu.
3. - táto možnosť je už menej legálna, možno aj ovela menej legálna, dílovať. A to teraz nemyslím, že má byť každý len drogový díler. No to zas nie, ale dílovať sa dá s tolkými inými vecami. Tu je aj najväčší zisk.
Ale ak chce niekto nabrať poriadne prachy, musí vedeť jak nato a musí to mať v krvi, v génoch. Ja to má po otcovi, lebo je podnikateľ s firmou po svete a mne sa teda darí.
Ale nechávam každého nech sa rozhodne, čo je preňho so good
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
filip
Ani tak na vek som nenarážala ako na tvoje AKo to nazvať
Ilúzie
aj @moomy ,ktorý je mladší odomňa už nato prišiel ( podľa profilu )
Je len otázka času,kedy to dopáli aj tebe
PS : Prajem pekný deň a nevyčerpávaj mi život
Všimni
Aj @prostemarek je drbnutý,alebo si drbnutý ty?
ale ja v 15 som bral 6000sk za 5 dní a to už boli pekné peniažky ...sa mi nechcelo ísť už ani do školy potom po prázdninách
1. Našetriť si, investovať, predať. Vskratke kúpiť, predať a mať zisk.
2. Predať (speňažiť) veci čo už nechceš, nepotrebuješ alebo majú väčšiu hodnotu.
3. - táto možnosť je už menej legálna, možno aj ovela menej legálna, dílovať. A to teraz nemyslím, že má byť každý len drogový díler. No to zas nie, ale dílovať sa dá s tolkými inými vecami. Tu je aj najväčší zisk.
Ale ak chce niekto nabrať poriadne prachy, musí vedeť jak nato a musí to mať v krvi, v génoch. Ja to má po otcovi, lebo je podnikateľ s firmou po svete a mne sa teda darí.
Ale nechávam každého nech sa rozhodne, čo je preňho so good