Neotáčaj nikomu jazyk v ústach, ak to aj náhodou vieš
Inak to podľa mňa závisí hrozne individuálne - sú ľudia, čo mi proste nevyhovujú. Nemôžem povedať, že by to robili zle - len mne sa ten "štýl" proste nepáči... (a možno som divná ja
nepovedala som žiadnemu chlapcovi, s ktorým som sa bozkávala, že to robí zle.. lebo to žiadny zatiaľ zle nerobil.. jasné, niekomu to šlo lepšie, niekomu horšie, ale nikto nebol vyslovene nešikovný... a ak by bol, odporúčam praktikovať vyššie spomenuté.
prvý bozk bol... zvláštny možno trochu komický, ale inak fajn.. na prvýkrát to ušlo..
Nemala som dôvod povedať mu, že sa bozkáva zle - práve naopak Skôr ja som sa jeho spýtala, či sa nebozkávam zle... Podľa mňa by si sa mu mohla skúsiť prispôsobiť a naučiť sa tú jeho techniku - potom si nebude mať na čo sťažovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie
bol
Inak to podľa mňa závisí hrozne individuálne - sú ľudia, čo mi proste nevyhovujú. Nemôžem povedať, že by to robili zle - len mne sa ten "štýl" proste nepáči... (a možno som divná ja
nepovedala som žiadnemu chlapcovi, s ktorým som sa bozkávala, že to robí zle.. lebo to žiadny zatiaľ zle nerobil.. jasné, niekomu to šlo lepšie, niekomu horšie, ale nikto nebol vyslovene nešikovný... a ak by bol, odporúčam praktikovať vyššie spomenuté.
prvý bozk bol... zvláštny možno trochu komický, ale inak fajn.. na prvýkrát to ušlo..
nepovedala
prvy...jeden si na koncerte myslel že som ožrata tak ma začal bozkávat, dost na picu pocit
Ale tak treba tomu prist na chut a neslintat prilis
ešte som takého nestretla
bol...myslím že v dvanástich taký vážnejší
a moj prvy bozk . Bol s metlackou v nejakom metal bare sama tma a podobne veci . ale oproti vyssie spomenutej osobe sa bozkavala paradne
neviem ja som sa bozkavala len s mojim priatelom a ten mi vyhovuje
a vždy sa musí jeden prispôsobiť
No mal som aj také ´´rande´´ normálne to dievča malo 19 rokov a fakt je že sa nevedela vôbec bozkávať. To som ešte nezažil
jeden strká jazyk až do krku, další otvára príliš ústa ako keby ma chcel zjesť
no ...amen tma
ale každý má vlastný štýl..
a hej, povedala som už jednému, že sa zle bozkáva..zaučila som a šlo to ok
prvá pusa-nič moc..