nikdy by ma tam nikto neprinútil ísť, raz mi to mamka navrhla a som sa z toho spamätávala dva dni... nemám rada také typy zabíjania času, radšej čas trávim sama v horách !
Ja len nechapem ako dokonale si ti, co ste tam nikdy neboli, predstavit, ake je to tam zle, alebo nudne, alebo co Moje najlepsie letne zazitky z velkej casti tvoria prave tie z taborov.. Ale samozrejme, treba si vybrat ten spravny Taliansko - Rimini = da best eva
asi keď som mal 10 alebo 11, dostali sme také kredity čo boli ako peniaze lenže ja som nejako v prvý deň minul všetky kredity a potom som reval tak zavolali rodičov a šiel som domov, odvtedy som nebol v žiadnom
dvakrat som bola. prvy bol super to som mala asi 11. a ten druhy som mala 14 alebo 15 a to bolo take obycajne, vpodstate nic extra zaujimave preco by som si to chcela zopakovat ale ani nist preoc by som sa odtial ponahlala domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov