Ahojte, chystám sa na svadbu a kúpila som si biele také zvrchu čipkované krátke šaty, mám k nim červené topánky,č.kabelku,a kvet do vlasov? počula som, že vraj to nieje vhodné ak budem mať biele šaty idem tam iba ako partnerka? čo si myslíte
hej, biele sú nevhodné na svadbu a z toho linku, čo si sem dala by som skonštatovala, že sú celkovo trošku nevhodné na svadbu, ale to môže byť iba môj názor
@lenuska722 minulý rok som bola na svadbe a mala som krátke biele šaty s takým ružovým pásom a bolo to v pohode ale samozrejme, 100 ľudí, 100 chutí, takže je iba na tebe, či si ich vezmeš, alebo nie
ak máš možnosť, opýtaj sa iných dievčat, čo sa tej svadby zúčastnia, čo si obliekajú...osobne by som zvolila asi niečo iné, ale tak videla som už i svadbu, kde nevesta a družička mali rovnaký typ šiat, len každá v inej farbe....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takže ak vieš, že nevesta bude mať princeznovské šaty a ty prídeš v krátkych, tak by malo byť v pohode aj to, že sú biele
ak bude mať jednoduché a nebodaj krátke biele, je to vcelku nevhodné
A byť nevesta,tak ťa vydrbem cez zatvorené okno