Antropológia/Mikrobiológiaa a virológia/Molekulárna biológia??
Študuje tu niekto z vás nejaký z týchto oborov? Rozmýšľala som o štúdiu v Bratislave, ale najradšej by som chcela ísť do Brna alebo Prahy. Čo si myslíte o týchto oboroch? Čo by ste mi odporúčili? A kde by som sa teoreticky s ukončeným doktorantským štúdio
ja idem toto studovat do viedne tam idu biologiu 1 rok vsetci spolu a potom by som sa chcela oddelit na molekularnu biologiu a genetiku. v rakusku sa uplatnis so vsetkym vsade, takze tym si hlavu nelamem
nie si divna, ja chcem byt tiez v labaku este o rok skusim medinu, lebo tento rok to nevyslo :/ tak uvidim, ci ma to zacne natolko bavit, ze by som tam ostala
a to odporucanie.. ja ti odporucam vsetko!! ja sama si tiez moc neviem vybrat, ale mam na to este rok
Onoňomňom, ak sa podarí, vyštudujem si všetky štyri za sebou a stanem sa vedkyňou na motorke a začnem krívať na jednu nohu... ehm, to nie je tuším k téme.
Uplatnenie je, ale je tam dosť veľká tlačenka - vyštudovať a ísť do zahraničia radšej, resp, rovno študovať v zahraničí Tá antropológia a virológia má na slovensku dosť svojich ľudí, aspoň čo som počula.
no veď práve, vybrať si a či to vôbec zvládnem tak ja mám ešte pred sebou septimu a oktávu, ale kedže si budem vyberať maturitné predmety, rozmýšľam už teraz
zaujímavé odbory..v budúcnosti kopec uplatnenia + možnosť hľadať lieky na genetické mutácie,rakovinu alebo exotické choroby ..a tie predmety..no asi biologia a chémia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nie si divna, ja chcem byt tiez v labaku este o rok skusim medinu, lebo tento rok to nevyslo :/ tak uvidim, ci ma to zacne natolko bavit, ze by som tam ostala
a to odporucanie.. ja ti odporucam vsetko!! ja sama si tiez moc neviem vybrat, ale mam na to este rok
Uplatnenie je, ale je tam dosť veľká tlačenka - vyštudovať a ísť do zahraničia radšej, resp, rovno študovať v zahraničí Tá antropológia a virológia má na slovensku dosť svojich ľudí, aspoň čo som počula.
Mne osobne sa páči najviac virológia.
Ale ak nemáš k nej vzťah, tak ti to neodporúčam.