ahojte, mám 15 rokov a chodím na gympel.. asi pred rokmi sme sa prisťahovali do mestečka ktoré je nedaleko mesta kde je moja škola.. v škole sa cítim fajn, mám dobrých spolužiakov. Problém je však to že tu u nás na sídlisku a vlastne ani v meste nikoho n
Ja bývam v dedine kde bývam už desiaty rok a poznám len kamarátov môjho brata a ich rodinných príslušníkov... do školy chodím cca 10 km ďaleko a kamarátov mám čo bývajú tam alebo v meste ktoré je 10 km opačným smerom... A nesere ma, som s tými zo školy, nie len so spolužiakmi celé dni v škole a po škole keď chcem a cez víkendy a tak... Nepotrebujem poznať všetkých aj tu
napríklad ak uvídíš neaké baby,alebo niekoho kto je ti sympatický choď k nim,a prihovor sa:,,Ahoj,ja som tu nová a ešte to tu veľmi dobre nepoznám,mohli by ste mi to tu poukazovať,prípadne,aké sú tu podniky a zaujímavosti?´´
zaklopať na každé jedny dvere v okolí a opýtať sa, či sa tam nenájde niekto v tvojom veku... už sa vidím, ako by som to urobila ja, ale tak čo.. každý je iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A k téme.. ked vravíš že tam sú väčšinou malé deti, asi ti nič iné neostáva len dalej chodiť za kamarátmi do tej dediny.
Alebo skús niekoho odtial spoznať cez net.