Hm, najlepšie je nepatlať si to všetkými tými krémikmi a gebuzinami, ktoré tvrdia, že sú presne na to a určite ti pomôžu! Len ti to zhoršia. Keď tak len nejaká alpa alebo čo.
Masérka, ktorá mi robila medovú masáž na chrbte mi povedala, že ona si dáva (trochu zohriaty) med na tvár ako pleťovú masku a že si potom vôbec nemusí dávať make-up (naozaj mala tvár ako bábika a to mala toľko rokov, čo ja). Med má protizápalové účinky, takže niečo na tom bude.
P.S. Túto pleťovú masku aplikovať len raz týždenne a opláchnuť čistou vodou! :happy:
tukove vacky resp. milie sa vytlacat nemaju. tie sa maju jemne prepichnut ihlou a az potom vytlacit. jazvy nejsu nijake. ked sa mi semtam objavia tak to urobim tak ako vyssie spominam a do dvoch dni tam nic nemam
Choď ku kožnej doktorke
Mne veľmi pomohla. A skús sa opýtať na ZINERIT (je to taká voda na tvár) , mávala som veľké problémy s pleťou a po používaní ZINERIT-u zmizli A niesom jediná , ktorá má s tým dobré skúsenosti
Držím palce
+dodržiavaj pitný režim a pi najmä čistú vodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
P.S. Túto pleťovú masku aplikovať len raz týždenne a opláchnuť čistou vodou! :happy:
Mne veľmi pomohla. A skús sa opýtať na ZINERIT (je to taká voda na tvár) , mávala som veľké problémy s pleťou a po používaní ZINERIT-u zmizli A niesom jediná , ktorá má s tým dobré skúsenosti
Držím palce
+dodržiavaj pitný režim a pi najmä čistú vodu