zaujimal by ma vas nazor na to ked sa baba o seba stara a cvici fitness a ma uplne chude brucho ale svalnate nohy je to moc velky problem pre vas ako chalanou ...
lepsie je podla mna mat svalnate nohy koli tomu ze sa venujes nejakej fyzickej aktivite, ako ich mat obalene 20 kilami tuku pretoze sedis na riti cely den prezieras sa a vobec sa nehybes ...
si myslim ze kazdemu chlapovi sa paci baba co sa o seba stara ...
Taká čo ktorej majiteľka otvorí ústa a hneď ma z tých rečío jebne uchom o chodník.
Veď ono je to kurva individuálne. Niekedy su fajn svaly, niekedy plnšie tvary a niekedy aj vychudnutosť. Ak chceš názor na svoju postavu daj sem fotku, lebo na každom vyzerá všetko inak.
tak extrémna obezita sa mi nepáči ... a potom sa mi nepáčia postavy toho typu, že majú krátky "vrch" ...bože ako sa tomu povie proste majú chudunké nohy, ale nemajú žiadny pás, a majú krátky trup alebo ako poviem tej vrchnej čati tela po nohy ? ....no nevadí ten typ jablko
čo ja viem, žiaden extrém nie je fajn, ale viac mi je smutno z vychudnutých ako z tých pri sebe. som tak včera na kúpalisku dumala, že proste radšej byť trochu pri sebe, ale mať ženské tvary, než byť chudá a bez bokov.
@24 ale nevadia mi také postavy, neviem, prečo by mi mala vadiť niekoho postava. väčšinou tak skôr vediem pár sekúnd ticha, že mi je ľúto slečny, že sa jej tak ušlo.
nie proste som myslela ze ma chude brucho a nema svalnate ruky normalne chude brucho len sirsie boky stehna a lytka lebo cvici .... ale dakujem za nazory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
si myslim ze kazdemu chlapovi sa paci baba co sa o seba stara ...
a takáto
a koment @3
Veď ono je to kurva individuálne. Niekedy su fajn svaly, niekedy plnšie tvary a niekedy aj vychudnutosť. Ak chceš názor na svoju postavu daj sem fotku, lebo na každom vyzerá všetko inak.
mám u piči iné postavy.
mne len tá moja na mne vadí!
ale seriozne, dafuq
ale fakt az ked su take ako na tych fotkach lebo to je extrem proste
čo ja viem, žiaden extrém nie je fajn, ale viac mi je smutno z vychudnutých ako z tých pri sebe. som tak včera na kúpalisku dumala, že proste radšej byť trochu pri sebe, ale mať ženské tvary, než byť chudá a bez bokov.
a nelúbi sa mi postava typu chudé nohy, žiadna riť, žiadne boky a velké brucho....a @21