Diskusie - 902. stránka fóra
Agentura AGE
Ahojte :) Podeľte sa o prípadne skúsenosti s touto agentúrou, budem len rada :) Otvor fórum »
3. 9. 2016 17:49
5
Farby na textil
Čaute. Máte tu niekto skúsenosti s malovaním na čierny textil(bavlna)? Ak jo, odporúčte prosím nejaké kvalitné farby ktoré nie sú príliš riedke a dobre chytajú :D Dik moc :) Otvor fórum »
3. 9. 2016 16:18
12
Čo budem dnes variť?
Fajný bezmäsitý recept? Mám menšiu brokolicu, cuketu a fazulové lusky. Dík za každý nápad :D Otvor fórum »
3. 9. 2016 13:16
8
Vysoká škola, SPU-BKP
Ahojte tento rok nastupujem na SPU na odbor bezpečnosť a kontrola potravín a chcela by som sa spýtať ako je to s tými kreditmi , ktoré povinné voliteľné predmety by som si mala zvoliť aby mi čo najlepšie vyšiel... Otvor fórum »
3. 9. 2016 09:57
7
Problem s prevodom penazi
Ahojte, potreboval by som poradit zacal som stavkovat cez niké. Nedaju sa mi poslat tie prachy co mam tam na moj ucet a neviem prijst nato ze preco. Pise tam ze musim mat minimalny zostatok 1 cent... Otvor fórum »
3. 9. 2016 00:15
45
Neviem si nájst partnerku
Ahojte mam problém :) na strednej som bol zamilovaný 4 roky do spoluziacky a po mature este dalsie 3 roky az kym som nesiel na VS... problem je ze sa bojim ze nikoho nebudem uz tak lubit, lebo... Otvor fórum »
3. 9. 2016 00:08
2
Šrobarka
Tí či chodíte/chodili ste na Šrobarku... Akí su podla vas top učitelia a akí najhorší, najprísnejší alebo takí pri ktorych je celkom chill na hodinách atd? Otvor fórum »
2. 9. 2016 23:26
26
Oblubene pesnicky
Caute birdzovia, bolo mi prikazane spravit si v telefone novy playlist a kedze mi chyba inspiracia, bol by som rad, keby ste hodili do komentov svoje aktualne najoblubenejsie pesnicky. S velkym vdekem vam velmy vdekujem. Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:58
5
Cup holder vw new beetle
nenašiel by sa niekto, kto rozpredáva časti z auta volkswagen new beetle? konkrétne zháňam držiak na pohár ktorý sa dáva do tej časti pri radiacej, tým myslím ten úplne obyčajný držiak, bez zatvárania/ vrchnáku, môj... Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:05
7
Zmena eur/libra
Potreboval by som zmeniť eurá za libru, ale za oficiálne kurzy ECB, v zmenárni či banke na mne akurát tak pekne zarobia. Vie mi niekto niečo poradiť? Dík. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:42
15
HELP :) Ford alebo Seat? Pripadne škoda
Caute pomozte chcem kupit auto rozhodujem sa medzi ford focus alebo seat ibiza cordoba alebo skoda fabia. O forde som pocul ze ma drahy servis neviem to porovnat s inymi automobilkami ale zevraj je drahy oproti inym. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:00
4
Zivot po vazeni - praca, skola etc.
Len tak ma zaujimalo ako to maju ti ktori si museli par rokov odsediet vo vazeni.. Ako je to so zivotom po? Moze si najst normalnu pracu? A je mozne po vazeni ist aj studovat na vysoku skolu? celkovo ma... Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:21
2
LENOVO pomóc
Čaute. Mám lenovo a odlomil sa mi ten malý pohyblivý plast, kt. pritláča kábel ku konektoru pri vstupe na internet. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:03
17
A3 a zamrzanie,, uz som zufala:D
Ahojte mám taký problém. Kúpila som si mobil samsung galaxy A3 asi pred polrokom a už dobre dlhú dobu sa mi deje že len tak si zamrzne. Kedže má zabudovanú baterku tak musím počkať kým sa nevybije. ... Otvor fórum »
2. 9. 2016 13:08
5
Animovana tvorba alebo graficky dizajn
Ahojte, chcem sa opytat , je lepsie studovat na strednej umeleckej skole animaciu alebo graficky dizajn ? Otvor fórum »
2. 9. 2016 10:50
3
DPH na balik
Pekny den! Aky je to mozne ze ked poslu nam balik z Hollandska preco nam zadrzaju na colneho konania ked je to z EU? Otvor fórum »
2. 9. 2016 09:54