Diskusie - 903. stránka fóra
26
Oblubene pesnicky
Caute birdzovia, bolo mi prikazane spravit si v telefone novy playlist a kedze mi chyba inspiracia, bol by som rad, keby ste hodili do komentov svoje aktualne najoblubenejsie pesnicky. S velkym vdekem vam velmy vdekujem. Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:58
5
Cup holder vw new beetle
nenašiel by sa niekto, kto rozpredáva časti z auta volkswagen new beetle? konkrétne zháňam držiak na pohár ktorý sa dáva do tej časti pri radiacej, tým myslím ten úplne obyčajný držiak, bez zatvárania/ vrchnáku, môj... Otvor fórum »
2. 9. 2016 21:05
7
Zmena eur/libra
Potreboval by som zmeniť eurá za libru, ale za oficiálne kurzy ECB, v zmenárni či banke na mne akurát tak pekne zarobia. Vie mi niekto niečo poradiť? Dík. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:42
15
HELP :) Ford alebo Seat? Pripadne škoda
Caute pomozte chcem kupit auto rozhodujem sa medzi ford focus alebo seat ibiza cordoba alebo skoda fabia. O forde som pocul ze ma drahy servis neviem to porovnat s inymi automobilkami ale zevraj je drahy oproti inym. Otvor fórum »
2. 9. 2016 18:00
4
Zivot po vazeni - praca, skola etc.
Len tak ma zaujimalo ako to maju ti ktori si museli par rokov odsediet vo vazeni.. Ako je to so zivotom po? Moze si najst normalnu pracu? A je mozne po vazeni ist aj studovat na vysoku skolu? celkovo ma... Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:21
2
LENOVO pomóc
Čaute. Mám lenovo a odlomil sa mi ten malý pohyblivý plast, kt. pritláča kábel ku konektoru pri vstupe na internet. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Otvor fórum »
2. 9. 2016 14:03
17
A3 a zamrzanie,, uz som zufala:D
Ahojte mám taký problém. Kúpila som si mobil samsung galaxy A3 asi pred polrokom a už dobre dlhú dobu sa mi deje že len tak si zamrzne. Kedže má zabudovanú baterku tak musím počkať kým sa nevybije. ... Otvor fórum »
2. 9. 2016 13:08
5
Animovana tvorba alebo graficky dizajn
Ahojte, chcem sa opytat , je lepsie studovat na strednej umeleckej skole animaciu alebo graficky dizajn ? Otvor fórum »
2. 9. 2016 10:50
3
DPH na balik
Pekny den! Aky je to mozne ze ked poslu nam balik z Hollandska preco nam zadrzaju na colneho konania ked je to z EU? Otvor fórum »
2. 9. 2016 09:54Kurzy angličtiny v Bratislave
Ahojte mohli by ste mi prosím poradiť nejakú dobrú jazykovku kde by som sa mohla učiť angličtinu. Za každý inteligentný koment vopred ďakujem. Otvor fórum »
2. 9. 2016 07:13
10
Plostica
Viete o nejakom sposobe ako preniest zvukovy signal na velku vzdialenost potrebujem aby sa vysielaci modul aj s napajanim zmestil do pera. Gsm modul asi neprichadza do uvahy (su moc velke) napada vas nieco ine? Otvor fórum »
2. 9. 2016 03:13
12
Šrobarova
Tí či chodíte/chodili ste na Šrobarku... Akí su podla vas top učitelia a akí najhorší, najprísnejší alebo takí pri ktorych je celkom chill na hodinách atd? :) Otvor fórum »
1. 9. 2016 23:48
4
Vnútorná pamäť je poškodená?
Ahojte. Neviete mi niekto poradiť ohľadne môjho mobilu? Z ničoho nič sa mi reštartoval a napísalo že je poškodenia vnútorná pamäť..WTF!? :( Otvor fórum »
1. 9. 2016 23:26
21
PICOVINY
Mám rozjebanu nohu, preťaženú, šľacha natiahnutá, čerstvy rozchod čerstveho vztahu, ako si mam kurva vyventilovať z hlavy problemy keď sa nemôžem hýbať? To som kurva zvedavý Otvor fórum »
1. 9. 2016 22:50
10
Stredná
Čaute..chcem sa opýtať ak ste išli prvý den na strednú dávali ste triednej učitelke kvety? :D Otvor fórum »
1. 9. 2016 22:32