Diskusie - 900. stránka fóra
12
Prestup na inu strednu skolu
Ahojte chcela som sa spytat ci stym mate niekto skusenost. Som tu sice len prvy tyzden ale nepaci sa mi intrak, .. chcela by som z odbornej prestupit na gympel. Ako vravim je to len prvy tyzden cize... Otvor fórum »
6. 9. 2016 07:44
2
Zápis na vš
Je tu teraz v noci vôbec niekto? Chcela by som sa spýtať, čo by sa udialo, ak by som sa pri platení zápisného pomýlila a dala zlé číslo účtu školy a zistila by som to až na zápise.... Otvor fórum »
6. 9. 2016 01:47
3
Mp3.. - vrátenie tovaru
čaute, má už niekto takúto skúsenosť s nimi? Včera som si kupil jednu drahšiu vec od nich, bol som si ju vyzdvihnúť, no žiaľ nevyhovuje a chcel by som ju vrátiť, vraj sa to u nich... Otvor fórum »
5. 9. 2016 23:31
12
Program na preklad z NEJ do SJ
Dobrý večer, potrebujem preložiť súrne jednu zmluvu z nemčiny do slovenčiny. Poznáte nejaký program, ktorý mi to doslovne do bodky preloží? Lekári majú tiež nejaký program, v ktorom si doslovne preložia... Otvor fórum »
5. 9. 2016 21:56
3
POMOC
Prosim vás neviete o neakej dobrej rade ako odstrániť chratsičku z pupačiku ?:) vopred dakujem Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:40
2
Prenos čísla do 4rky
Zdravím. Je tu niekto kto si preniesol čislo do 4rky? Kupila som si to z eshopu a dnes mi prišla karta, ktorú som zasunula do mobilu ale nič sa nestalo len som napisala PIN a inač nič. ... Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:33
5
Brigáda v hoteloch vo Viedni
Mali ste niekto prácu cez leto vo Viedni v hotely? čo ste tam robili? a ako sa dá dostať k takej brigáde? Otvor fórum »
5. 9. 2016 20:28
11
Otec v base
Má trestne stíhaný rodič vplyv na budúcnosť svojho dieťaťa? Bude sa môcť to dieťa potom hlásiť na vysokú školu? Otvor fórum »
5. 9. 2016 19:43
12
Rýchlejší rast vlasov
Prosím nejaký domáci recept alebo radu, aby mi rýchlejšie rástli vlasy.. (aby boli hustejšie, zdravšie) najlepšie, čo máte sami odskúšané :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 19:18Depresia
Ahojte poslednu dobu trpim uzkostou. V skole sa s nikym nerozpravam, nemam chut sa ucit ani robit nejake zaluby. Aj ked vela spim som stale unavena. Rano prezivam hrozne, nechce sa mi stat ani z postele. Ked je tu... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:57
8
Stránka na zoznamovanie
Ahojte , chcem sa spýtať, či nepoznáte nejakú stránku kde sa dá si písať s ľuďmi, zoznamovať sa. Hľadám niečo okrem facebooku či pokecu. Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:46
9
Dopravna značka
Ludia help :D Čo je to za dopravnú značku... Myslím že to bola výstražná značka a bol v nej čiernou nakreslený človek stojaci priamo (nie kračajuci ako pri priechode pre chodcov)... v učebnici to nikde neni :D ani... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:24
29
Kamaráti
Čaute, Možno to vyznie nejak namyslene alebo sebecky alebo neviem ako, ale nepatrím k mojim kamarátom. Ide o to že preferujem iný hudobný žáner(punk rock), mám úplné odlišné názory atď. Mám ich rád ale potreboval by som niekoho kto by... Otvor fórum »
5. 9. 2016 17:30
7
Využitie CPU nad 50%
Mám procesy v základe a nemám spustený žiadny program neviem čo s tým skúšam výpnúť procesy čo tam podla mňa nemajú čo robiť ale stále nič poradte pls Otvor fórum »
5. 9. 2016 16:10
7
Zápis predmetov v Aise na UK
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, či aj prváci si zapisujú predmety a tvoria si rozvrh v Aise? Ak áno poraďte prosííím ako :D Otvor fórum »
5. 9. 2016 14:41
6
Bicie
Čaute chcem si kúpiť bicie a chcem sa spýtať, tých čo ste skúsenejší na aké značky sa mám zamerať a na čisto nové nemám tak že keby som si nejaké našiel na čo si mám dať pozor?Pred rokom som začal... Otvor fórum »
5. 9. 2016 13:58
7
Zmena fotky na ISIC
Ahojte, dá sa nejakým spôsobom zmeniť fotka ktorú mám na ISICu? Otvor fórum »
5. 9. 2016 13:04
15
Piercing
potrebujem dakoho kto by mi prepichol pierc bez toho aby na to bolo treba rodičov :/ Záhorie :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 12:36