Diskusie - 4123. stránka fóra
17
Čo je to
No cafte jedneho dna som si vybral z kapsi 10 eur a utrekal som do obchodu ale stretol som draka,, viem ze mi neuverite , aj vy ste si urcite videli muchu , ja teda draka a kukal... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:37
70
Facka
Ahojte .... chcela by som sa Vás opýtať ako by ste reagovali ... Včera sme sa s priateľom silno pohádali kvôli jednej veci, musím uznať ja som bola na chybe a ja som ten konflikt... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:27
3
Mám na predaj kvalitné hrnce a kuchynské veci
Ahijteeeeeeee :* :* moja babina ma kvalitne hrnce domace dobre strngocu robia ze dum dum ale pocuvajte moj hrnc-beat box aha ze (dum zuk dum zuk dum dum) da sa stim bubnovat aj beastboxovat aj varit spageti a vselico raz... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:23
1
CD prehrávač
predám CD prehrávač, 2 ročný od Sony Len ako laser na CD funguje, len nejde motorček. Kazety idú, len chýbajú dvierka. Cena dohodou ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:10
2
Predaj opíc od Metalboyvho bratranca len seri jozny zaujem
Čuste šecy mam pre vas uplne pichlavu hot new specilitu moj kamos sandykó limpiši ovikecel mohamed juliška dostal na vianoce opice a teraz je aj on opica a nevym co snym mam robic, normalne skace po dome , ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:09
50
Pridaj do komentu niaku fotku, video,,. typu like boss.
takéto niečo nie https://encrypted-tbn3. google. com/images?q=tbn:ANd9GcQ2isCuoW4xgEM5gDfef9v49equL1K1IPnAVJI-8lIKJQUY_nS7VA takéto áno http://www. omgif. net/wp-content/uploads/2012/05/how-to-wash-a-train. gif Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:56
27
Prosím o radu
Rozhodla som sa vás požiadať o radu, keďže som už fakt bezradná. Jedná sa o môjho syna. Má teraz 15 rokov a správa sa ako utrhnutý z reťaze. Nebol vždy taký, pôvodne... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:38
28
Skúšali ste pharmatex krém?
Čaute (najmä baby). Chcela by som sa vás opýtať, či ste už skúšali tento antikoncepčný krém. Taktiež ak máte dáke skúsenosti s ním tak sa o ne podeľte. Nakoľko nechcem užívať normálnu antikoncepciu (tabletky) , myslíte,... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:32
2
Street Figher X Tekken Megaman & Pacman
Ahojte myslite si ze do hry street fighter x tekken sa hodi megaman a pacman ? a este aky mate nazor na megamana ktory je v hre ? a akeho by ste chceli do hry keby sa dal vymenit ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:30
27
Kde sa najčastejšie učíte resp. kde sa vám najlepšie učí?
Mne sa najľahšie učí vo vani, lebo ma nikto neruší (teda okrem mamy čo na mňa stále kričí aby som už vyliezla z vane) a neláka ma prihlásiť sa na sociálne siete. Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:13
7
15
Zaujímavá detskááá
Čím by sa mohla tak detská izba odzvláštniť od ostatných? Napadlo ma naplniť vrecúško farbou a hádzať dosteny :D alebo sedacý vak :p a vy? Čo by vás napadlo? Otvor fórum »
30. 5. 2012 21:00
23
Niekto kto študuje, alebo by vedel poradiť ohľadom VŠVÚ?
Informácie a názory typu, že málokto má šancu dostať sa na túto školu apod. ma nijak neobohatia, ale vďaka aj za tie... O dva roky sa chystám na skúšky a tak by som chcela... Otvor fórum »
30. 5. 2012 20:12
26
Nepoznáte program na úpravu fotiek
Ahojte ja som sa chcela spýtať či niekto náhodou nepoznáte nejaký dobrý free program na úpravu fotiek? Otvor fórum »
30. 5. 2012 20:07