Diskusie - 4122. stránka fóra
3
Kvalita talianskych produktov
Myslite si, ze talianske produkty su kvalitnejsie ako tie slovenske?##Mali by ste zaujem o kupu talianskeho oblecenia/spodneho pradla/potravin ak by cena bola prijatelna?##Mate nejake oblubene talianske modne znacky?##Kolko percent ceny produktu, ktory be Otvor fórum »
31. 5. 2012 11:11
20
Keď ste unavený, čo stvárate? Čo je dobré na únavu?
vypijete pol litra kávy, energenťák? riadne sa najete? pospíte si? spravíte si rannú rozcvičku a zabeháte maratón? či iné? napíšte... :)) Otvor fórum »
31. 5. 2012 10:48
6
Ako dlho trvá rekonvalescencia po zlomenine priehlavkovej kosti?
Neviete mi poradiť ako dlho to trvá kým budem môcť v pohode chodiť? Otvor fórum »
31. 5. 2012 10:30
30
Dokázali by ste mať sex s niekým koho milujete ale on/ona Vás nie?,,.
Nie že by sa to mňa týkalo... len tak pre info; ) Otvor fórum »
31. 5. 2012 10:28
19
Maturanti
Viete ako s nami vybabrala aj zeleznica aj mhd (aspon v KE). Cipova karta na mhd nam plati len do konca maja potom uz musime si vybavit (za manipulacny poplatok) novu dospelacku (ak si ju chceme mesacne nabijat).. To... Otvor fórum »
31. 5. 2012 09:49
10
Keď plačete, opuchnú vám oči?
- nie, absolútne bez zmeny
- áno, iba keď plačem naozaj veľa
- áno, ale iba ak plačem večer a potom zaspím
Ďalšie možnosti »
31. 5. 2012 09:27- áno, iba keď plačem naozaj veľa
- áno, ale iba ak plačem večer a potom zaspím
Ďalšie možnosti »
22
Chceli ste niekedy bývať v legovóm domčeku?
Chceli ste niekedy bývať v legovóm domčeku? Otvor fórum »
31. 5. 2012 09:19
5
Profesionáli
Asi poznáte ten seriál, aj to ako sa zopsul, ale aj tak, neviete, kde nájdem posledné diely? 10, 11 a 12 diel 7. série? Nepridali ich do archívu... :-/ Otvor fórum »
31. 5. 2012 09:18
12
Upchatý odpad
Mám dosť vážne upchatý odpad. Čo s tým? :D PS: Dobré tri hodiny pumpovania z rôznych miest nepriniesli výrazný úspech a už som tam skúsil naliať aj nejakú chémiu. Otvor fórum »
31. 5. 2012 07:59
26
Mali ste už niekto margotku s kúskamu ananásu a Rajec s príchuťou brusníc alebo egreša? Ak áno, kde ste to kúpili?
Videla som niekde na to reklamu, tak aby som to nemusela hľadať po obchodoch, kebyže náhodou vie niekto. Ano riešim kraviny :D ale tak niečo na spríjemnenie učenia :) Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:45
16
Myslienky ktoré sa oplatili ,,
Vypisujte zapisane vety, idey, motta z knih -slovne hracky-vtipne mozu byt a radsej nech su :) , prirovnania nieco z coho sa da cerpat mozno niekedy pouzit, prip. sokujuco uprimne ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:36
10
Otázka pre dievčatá: Ktorý samoopaľovací prípravok je najlepší?
Chcela by som vedieť, že ktorý samoopaľovací prípravok je najlepší a prečo? A potom, že či ste radšej za krém alebo za sprej. Otvor fórum »
30. 5. 2012 23:36
10
Trošku ma naučte po Anglicky ; -)
Haj, ajem Miliana a jsa sa chcem naucit po anglicky mam taku hymnu spievat po anglicky anglicku inac zstila som ako sa povie pes po anglicky ze dog a macka ze ket =) a vi viete po anglicky co... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:59
2
Metóda A. D. Basova
Vie mi niekto vysvetliť, o čom bola metóda A. D. Basova ? Alebo tzv. "pracujeme produktívne a bez úrazov". Viem iba to, že sa využívala za bývalého režimu, ale čo všetko zahrňovala?.... ... Otvor fórum »
30. 5. 2012 22:48