Diskusie - 4121. stránka fóra
9
Aký máte názor na odbor pracovník marketingu" ?
Zdravim ! Chcem sa iba spytat aky máte názor na odbor : Pracovník marketingu ? Niečo z vlastných skúsenistí alebo od kamošov. Mal by som zaujem. Rozmýšlam o SŠ Obchodu a služieb v Trnave a tam ma zaujal... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:37
17
Chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu
ahojte ... :) chcela by som sa opýtať či neviete náhodou že ako by som mohla oddialiť menštruáciu , lebo idem do tábora a veľmi chcem ísť do bazéna a tak mi to vychádza že práve vtedy by... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:33
12
Rozhodnutia
Aké bolo zatiaľ vaše najťažšie rozhodnutie? Ste spokojný s tým ako ste sa rozhodli? Rozhodujete sa dlho, teda zvažujete veci, alebo sa rozhodujete podľa aktuálnej nálady, bez toho aby ste nad vecou moc premýšľali? Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:33
24
Co si o tom myslite?
neviem, ci ste to uz poculi alebo citali, v skratke ide o muza, co "zjedol" tvar druhemu muzovi. policia ho zastrelila. aky je vas nazor na tento pripad? http://api. ning. com/files/ypNasbNKTXeQwD47Jsc8oqpsBbtwjNmN25o7D5XLYcWbRfjFwvDWB50lBegdEZhhm-TEt9*FRjA Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:29
15
Povedzte prosím len svoj názor ,,.
Viem ze uz nieco podobne tu bolo .. a ja sa by som len chcela vediet vas nazor na to , ze co by ste robili ... takze mozem ist na umelecke gymnazium na odbor ktory ma... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:17
12
Zmena zákona ?!
Cawte... Pocul som, ze zevraj bude nejaka zmena od januara ohladne vodicaka na motorku. Chcel by som sa spitat ci o tom nieco neviete, ja by som chcel robit vodicak na 125ccm... pokial viem, ... Otvor fórum »
31. 5. 2012 14:00
4
Právnici v zahraničí
Ahojte :) Majú podľa vás právnici lepšie uplatnenie v zahraničí? Na slovensku je ich už príliš veľa, ale čo som čítala, tak v zahraničí to tak hrozné nie je a uplatnenie vraj majú. Ako to vidíte vy? Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:35
31
Vtieraví a neodbytní ľudia
čaute, zaujímalo by ma, ako to riešite s vtieravými a neodbytnými ľuďmi? napadlo ma to včera, keď ma pristavili poisťovací agenti jednej poisťovne... bola som zúfalá, nepomáhalo nič, ani argumenty, že... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:25
15
Len taká filozofická,,. o momentoch,,
rozmýšlali ste niekedy nad tým ako vzniká moment kedy je človek už závislý od niečoho? ja neviem od 14tich pijem kávu, a zrazu som si jedného dňa toho roku uvedomila že som od nej už závislá... minulý rok... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:12
6
Štúdium religionistiky
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto rozmýšľa nad študovaním porovnávacej religionistiky na UK v BA. Pomohlo by mi, keby sa ozval aj niekto, kto to práve študuje alebo už skončil štúdium. Chcela... Otvor fórum »
31. 5. 2012 13:09
20
Koľko trvá vytvorenie takého tetovania
O tetovaní toho neviem skoro nič a momentáne nemám nikoho na blízku kto by mi vedel poradiť, takže moja otázka na fundovaných: Ako približne dlho trvá vytvorenie niečoho takéhoto a ako dlho sa to potom hojí. ... Otvor fórum »
31. 5. 2012 12:48
18
Než spláchnete zatvoríte poklop na záchode?
31. 5. 2012 12:41
3
Keď ste opitý
tak si zväčša nič nepamätáte, alebo len velmy málo....keď si pamätáte len trochu z detstva, znamená to, že ste boli napitý ? Ako vám to rodičia vysvetlia ? Budete pýtať odškodné ? Otvor fórum »
31. 5. 2012 12:33
17
Kupit Xperiu mini pro?
Dosluzil mi mobil a idem kupovat novy. Xperia mini pro sa mi zapacila a chcem vediet ci ste s nou spokojni kto ju ma/mal. Dakujem :) Otvor fórum »
31. 5. 2012 12:33
4
LG P690 Optimus Net alebo Sony Ericsson Xperia X8 ?+ preco
31. 5. 2012 12:03
5
Ako sa to volá?
Určite sa aj vám stalo, že vám prišlo niečo na rozum ale ani náhodou ste nevedeli prísť na názov... u mňa je to dnes seriál a bohužial nepomohol mi ani ujo Google :D Chcem sa opýtať či niekto... Otvor fórum »
31. 5. 2012 11:56
2
Postrekovač trávnika
Zdravím. Máme taký problém. Máme trávnik, ktorý sa skladá z dvoch obdĺžnikov do tvari L. Ten väčší má rozmery asi 3 x20 a menší asi 3x10 metrov. Chceme nejaký dobrý postrekovač. Nepoznáte nejaký resp.... Otvor fórum »
31. 5. 2012 11:26