Diskusie - 4018. stránka fóra
11
Zrkadlovka nikon d5100
Chystám sa kúpiť túto zrkadlovku, ale predávajú ju s objektívom 18-55 alebo 18-105 a teraz neviem ktorý je lepší a ktorý si mám vybrať. Vedel by mi s tým niekto poradiť? Otvor fórum »
27. 6. 2012 10:18
8
Film
Sevas, hľadám niečo na štýl filmu disturbia. Ten film ma veľmi zaujal, tak ak poznáte niečo podobné, skúste mi helfnúť. :) Otvor fórum »
27. 6. 2012 10:15
9
Koľko stojí vyrobenie duplikátu obyčajného kľúču do dverí?
Koľko stojí vyrobenie duplikátu obyčajného kľúču do dverí? Otvor fórum »
27. 6. 2012 09:54
9
Odovzdanie bakalárky bez chválenia
Odovzdal už niekto z vás bakalárku, resp. diplomovku bez súhlasu vedúceho práce? Čo by sa stalo keby som to tak urobila? Prišlo by sa na to? A sankcia by bola aká? Len medziročník alebo vyhadzov zo školy?? Ale... Otvor fórum »
27. 6. 2012 04:45
59
Celulitída - som už bezradná, dievčatá poraďte,,.
Čítala som už toľko článkov a forum na nete, ale že by som našla nejakú špeciálnu radu ako sa jej aspoň čiastočne zbaviť tak to nie :( hľadám niekoho kto proti nej bojoval a... Otvor fórum »
27. 6. 2012 00:02
35
Chatroulette
Navštívili ste niekedy ? Chodíte tam ? Máte nejaké zábavné alebo nepríjemné zážitky ? To, že je každý druhý onanista.. to sem radšej neťahajme ani :D . A aby som nezabudol ... EUBA a 153 bodov (?) Otvor fórum »
27. 6. 2012 00:00
6
Modelovacia hmota KERA plast
Ahojte, potrebovala by som radu celé prázdniny budem mať na starosti 11 - ročného synovca a on má rad také modelárske práce a rôzne výtvarné činnosti. Nemá niekto z Vás skúsenosti z modelovacou hmotou KERA... Otvor fórum »
26. 6. 2012 23:53
22
Čo máte radi na ľudoch?čo si prvé všímate pri prvom stretnutí?
- úprimné oči a príjemný pohľad.
- úprimnosť a ohľaduplnosť v slovách.
- ich múdrosť a všestrannosť(inteligencia a intelekt).
Ďalšie možnosti »
26. 6. 2012 23:33- úprimnosť a ohľaduplnosť v slovách.
- ich múdrosť a všestrannosť(inteligencia a intelekt).
Ďalšie možnosti »
16
FM UK vysledky/AIS
Caute, mame po skuskach, zaujima ma ci nahodou dakto neviete ako je to s tymi vysledkami na AISE?... ci to je konecne alebo to budu dako menit lebo som nemal moc bodov a som necakal ze budem prijaty... Otvor fórum »
26. 6. 2012 23:24
1
VJing softver?
Zdravim, chcem pustat na party z notebooku video a chcel by som vediet nejaky jednoduchy softik, kde zostrihane video otvorim a pridam si efekty napr. blikanie, ktore mozem zrychlovat/spomalovat podla hudby od DJ, kedze tam... Otvor fórum »
26. 6. 2012 23:23
58
Prečo ma bolí sex?
Chcela by som poradiť. bolí ma sex. S priateľom spávam už asi mesiac- dva a bol aj môj prvý. Každý jeden krát ma to bolí, po celú dobu, bolesť síce nie je tak veľká, ... Otvor fórum »
26. 6. 2012 22:54
42
Názor ohľadom rozhodnutia
Ahojte, chcel by som sa vás spýtať, na jednu situáciu. Predstavte si, že máte priateľku a chce ísť niekam na koncert, chce ísť s vami, ale vy daného interpreta nemáte radi, nezaujímate sa... Otvor fórum »
26. 6. 2012 22:47
8
Lir
Bolo LIR stretko ? :) ako bolo, ste spokojni, mozte aj porovnat s minulorocnym, volna ruka v oodpovedi :) v sobotu vecer sedel vedla mna na momnet @chevro s kachie :) Otvor fórum »
26. 6. 2012 22:46
18
Co mam robit?
Tak... pred par dnami sme zacali chodit von s par chalanmi... jednemu sa pacim a dnes mi napisal sms ze ci to spolu neskusime... aj by som chcela ale viem ze on je taky ze sa obijma a pozera... Otvor fórum »
26. 6. 2012 22:43
19
Aký photoshop máte a kde ste ho stiahli/kúpili??
takže.... aký photoshop by som si mala stiahnuť?? najlepšie ak dáte link na uložto :DD vopred ďakujem!! :3 Otvor fórum »
26. 6. 2012 22:07
43
Tajomstvo ?
Neviem ci niekto uz cital knihu tajomstvo alebo viedl film ale to je asi jedno. Len chcem vediet ze ci sa vam uz niekedy niečo prihodilo co suviselo s tym Tajomstvom ??? Otvor fórum »
26. 6. 2012 21:57
11
ISIC karta (ak mate poradte)
Ak mam ISIC kartu a chcem kupit listok na festival zo zlavou mozem ist na ten listok na festival iba ja ? alebo ten listok mozem dat aj niekomu inemu ? ... myslim to tak ze ci pri vstupe na... Otvor fórum »
26. 6. 2012 21:52