Ahojte, chcel by som sa vás spýtať, na jednu situáciu. Predstavte si, že máte priateľku a chce ísť niekam na koncert, chce ísť s vami, ale vy daného interpreta nemáte radi, nezaujímate sa o jeho tvorbu apod. Myslíte si, že je sebecké, že nepôjdete aj s tý
ja som bol aj na koncertoch, kde nebol môj hudobný vkus a vôbec to nevadilo. Našiel som si tam to, čo sa mi celkom pozdávalo a hlavne som sa tam vybláznil úplne tak isto, ako keby tam hrali hudbu čo mám rád
ak to nie je intepret extremne lezuci na city a da sa to prezit , chod a nezakazuj ! iba ak to neni nejaky blby popik abo co , v tom som na tvojej strane
Myslím si, že je v poriadku, že nechceš ísť (a že na tom zotrváš napriek tomu, že by nešla ani ona). Prípadne na daný večer vymysli pre oboch príjemnú náhradu.
Keď tam nechceš ísť, tak nechoď. Ale ju nechaj, nech ide. A ak pôjdeš nakoniec s ňou, tak sa netvár ako obetný baránok, lebo sa bude cítiť zodpovedná za to, že sa nudíš a nebude mať z toho koncertu nič.
Inak presne môj prípad včera som bola na koncerte Blinkáčov, o ktorých nemá môj chlap ani najmenší záujem. Ale ani by mu nenapadlo rozkázať mi ostať doma -,-
Tak nech ide s kamarátkou, aký problém? Snáď ti nebude vadiť, že tam pôjde s niekym iným s kým zdieľa podobný názor na tú kapelu... ak by si s ňou predsa len šiel, bol by si otrávený a ešte by ste sa aj kvôli tomu pohádali. Nech ide s kamoškou a nech si to užíjú
teraz som tak bola .. bez neho, lebo som už bola predtým, ako sme sa dali dokopy dohodnutá s kamarátom a ani náhodou mi nevravel, že tak teraz nemôžem ísť ani ja
Joooooj to je rozhodovanie toľko že raz pôjdeš na koncert s shitnou kapelou aj keby to bol no name tak kôly holke by som sa toľko obetoval. Veď keď tam bude ona o zábavu máš postarané.
Tiež si myslím, že by nemala mať problém s tým, aby išla s kamarátkou a pod. Ak ste hudobne naozaj tak veľmi odlišní [inak off topic - výrazne rozdielny hudobný vkus je vo vzťahu tvrdý oriešok (moja skúsenosť)], tak by jej malo byť jasné, že ty sa tam budeš len nudiť a budeš čakať, kedy koncert skončí.
teda ja by som to na jej mieste pochopila, ale napisala som to preto, lebo to je taka dost predvidatelna reakcia zeny, ak jej na tom, aby si isiel s nou velmi zalezi
skús si predstaviť tú situáciu z opačnej strany - ty chceš niekam ísť, niečo vidieť, zažiť, ale tvoja priateľka s tebou nechce ísť.....ako by si sa cítil? ak naozaj nemá ísť s kým iným, skúste metódu kompromisu alebo konsenzusu....dneska ustúpiš ty, nabudúce zase v niečom inom ona alebo si jednoducho nájdite nejaký náhradný program, ktorý bude plne vyhovovať obom stranám
jednoducho by som jej vysvetlila, že tam s ňou nechcem ísť, lebo daného interpreta nemám rada.. mala by to pochopiť.. určite ani ona by sa veľmi k tomu nemala, kebyže nemá rada toho interpreta.. a pokiaľ tam vážne tak chce ísť, nech sa opýta nejakých kamarátiek alebo čo..
mne sa toto stalo, ale priateľ vedel ako tam chcem ísť a sám povedal, že chce ísť so mnou, aj keď tú hudbu vôbec nepoznal neviem no, naozaj sa pre ňu nevieš obetovať ten jeden večer keď vieš, že jej to spraví radosť?
ak nechce ist sama tak nech nejde.. snad sa nebudem premahat? parkrat som isiel na festivaly kde hrali same sracky, ale isiel som len koli byvalej a skoncilo to tak, ze som ju polovicu festivalu ani nevidel... takze som sa poucil...
ja som taka, ze pojdem vsade a bola som na kadejakych cudne znejucich punkovych hovadinach, nieco sa zapacilo,nieco nie, ale v zasade mi je to jedno. rada sa bavim, zvladla by som aj operu keby frajer chce a pojdem aj do pajzlu na metal... pokial koncert nestoji miliony a ja mam akurat tak na posledne pivo, tak by som zrejme isla. a ked uz pre nic ine, tak preto, ze rada zdielam s frajerom veci, ktore ma rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ja by som asi šla, ak by chcel, aj kebyže daného interpérta nepočúvam
a vôbec, na tvojom mieste by som šla aj ja.
Inak presne môj prípad včera som bola na koncerte Blinkáčov, o ktorých nemá môj chlap ani najmenší záujem. Ale ani by mu nenapadlo rozkázať mi ostať doma -,-
myslím, že jeden koncert čohokoľvek zvládnem. ja by som sa tam aj tak najebala a nepamätala si to