Chcela by som poradiť. bolí ma sex. S priateľom spávam už asi mesiac- dva a bol aj môj prvý. Každý jeden krát ma to bolí, po celú dobu, bolesť síce nie je tak veľká, ale ani mi to nie je príjemné. Predohru máme dlhú použili sme aj lubrikačný gél, ale nič
nebude to problém s panenskou blanou ? ak je extrémne pružná a nepretrhne sa...viacej by ti ale poradil gynekológ....pokiaľ nemáte nejaký hardcore sex...
to občas bolieval aj mňa... myslím si, že si možno prechladnutá a nemusíš o tom vedieť... a potom, dúfam, že používate ochranu, s tou to bolí menej... chce to aj viacej vzrušenia. Ak je predohra príliš dlhá, tak si ju skráť tak ako tebe vyhovuje. Možno len partner nevie "ako na to správne ísť"... ukáž mu čo sa tebe páči a bude to dobré...
U gynekológa som bola, všetko je O.K iba mi povedal, aby som sa uvolnila, ale uvolnená som, nemám probém s ničím, iba s bolesťou... a nie je mi to ani príjemné
@yourdream ono casom by to malo zacat byt prijemne, aj ja som sa to tak "naucila" ale ten prvy mesiac, mesiac a pol, fffffffffffuuuuuuuu.. to bolo viacej bolesti ako hocicoho ineho.. ale stale to nemozeme robit hociako, lebo je mi to vyslovene neprijemne v istych polohach.. mozno sme vnutri nejake uzke alebo co
@yourdream lebo napriklad frajerka mala podobny problem a gynekologicka jej dala nejake tabletky s mikroflorou, ktore si raz za cas da dnu, napriklad pred spanim pocas noci, a to jej pomohlo..vytvorilo sa jej vnutri lepsie prostredie a viac ju to potom nebolelo..
"Používa sa ako pasta na skrutky a svorníky, ako účinné mazivo proti zadretiu spojov alebo na brzdové doštičky za účelom pohlcovania hluku brzdových kotúčov."
keďže gynekologička, potvrdila že po telesnej stránke si v poriadku, tá bolesť môže vychádzať z pretrhnutej panenskej blany, no aj na to by gynekologička prišla, takže ostáva psychicky vytvorená bolesť, preto ti lekárka radila uvolnenie, s čím nemáš problém ako som zistil... takže podstatné veci pre teba sú, silné vzrušenie, dostatok lubrikantu a hlavne pomalá a nežná súlož (keďže si písala že priatel je obdarovaný, nemal by vnikať do teba nadoraz... ) neskôr sa ti posíly pánvové dno a bolesť zmizne... dôležité je aby ťa čo najviac vzrušil, ty aby si bola uvolnená a predovšetkým nežne a pomaly... (občas môže pritvrdiť, no nie úplne nadoraz, že steba vymrdá duší, na také niečo tvoja malá ešte nieje pripravená, to môže neskôr keď už budeš mať posilnené pánvové dno...)
Pomaly dalej zajdes... ked si so sexom este len zacala, neboj nic...maloktora zena si od prvej chvilky vychutna len to prijemne...je to pre teba nieco nove a tiez si musis zvyknut na vsetky pocity ktore to obnasa. Ale urcite sa to casom zlepsi, ak si po zdravotnej stranke OK a ak mas tolerantneho partnera ktory ta respektuje a bude k tebe jemny a ohladuplny, tak sa stavim, ze o pol roka sa nebudes stacit cudovat ake to zrazu zacne byt super
ja mám tiež taký istý problém fest to boli je možné že mám tam ešte pannenská blana je ? lebo keď Zájde dalej s pohlavným údom tak ma to boli na konci je možné že tam panenská blana je ?? sex som mala už asi 17x a za každým to bolelo no ja neviem čo mám robiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a z vlastnej skúsenosti...dojebú (pojebú) čo môžu
@1 @2 picu pomohlo
(alebo nasi partneri velki?
a @20 ďakujem za radu
Vhodná na namáhané trecie plochy.
holt, statistika nepusti.
» www.olejshop.sk/maziva/p/crc-me...
"Používa sa ako pasta na skrutky a svorníky, ako účinné mazivo proti zadretiu spojov alebo na brzdové doštičky za účelom pohlcovania hluku brzdových kotúčov."
keďže gynekologička, potvrdila že po telesnej stránke si v poriadku, tá bolesť môže vychádzať z pretrhnutej panenskej blany, no aj na to by gynekologička prišla, takže ostáva psychicky vytvorená bolesť, preto ti lekárka radila uvolnenie, s čím nemáš problém ako som zistil... takže podstatné veci pre teba sú, silné vzrušenie, dostatok lubrikantu a hlavne pomalá a nežná súlož (keďže si písala že priatel je obdarovaný, nemal by vnikať do teba nadoraz... ) neskôr sa ti posíly pánvové dno a bolesť zmizne... dôležité je aby ťa čo najviac vzrušil, ty aby si bola uvolnená a predovšetkým nežne a pomaly... (občas môže pritvrdiť, no nie úplne nadoraz, že steba vymrdá duší, na také niečo tvoja malá ešte nieje pripravená, to môže neskôr keď už budeš mať posilnené pánvové dno...)
Pomaly dalej zajdes... ked si so sexom este len zacala, neboj nic...maloktora zena si od prvej chvilky vychutna len to prijemne...je to pre teba nieco nove a tiez si musis zvyknut na vsetky pocity ktore to obnasa. Ale urcite sa to casom zlepsi, ak si po zdravotnej stranke OK a ak mas tolerantneho partnera ktory ta respektuje a bude k tebe jemny a ohladuplny, tak sa stavim, ze o pol roka sa nebudes stacit cudovat ake to zrazu zacne byt super