Diskusie - 4007. stránka fóra
7
Taký zvláštny pocit.
V poslednom čase mám taký pocit, že niečo mi uchádza pomedzi prsty, že je vo svete niečo zle a ja neviem čo. Mám pocit, že mi niečo uniká. Chcel by som vedieť, ... Otvor fórum »
30. 6. 2012 14:13
18
áko nepôsobit namysleno
Ahoj :) mám taký menší problém :) veľa ľudí si o mne v poslednej dobe myslí že som namyslená , v živote som na nikoho tak nepôsobila namysleno a teraz zrazu už hej . Napr. idem... Otvor fórum »
30. 6. 2012 14:09
56
Prijali vás na Filozoficku fakultu UK?
na aky odbor ste sa hlasili? a vzali!nevzali vas? vysledky su odvcera na stranke (: http://www. fphil. uniba. sk/index. php?id=6782 Otvor fórum »
30. 6. 2012 14:07
4
Dobrý program na nahrávanie obrazovky ?
Potrebovala by som nejaký program na nahrávanie obrazovky. Ďakujem Otvor fórum »
30. 6. 2012 13:56
34
Urobila som dobre keď som sa rozišla s mojím chalanom kvôli tomu, že sa chcel už so mnou vyspať po 2 mesačnom chodení?
.. Všetci mi hovoria že som urobila sprostosť že som mu mala dať a všetko by bolo v poriadku. Ale mne sa to zdalo príliš skoro a cítim sa Otvor fórum »
30. 6. 2012 13:39
17
Make-up na leto
ahojte, dievčatá aký používate make up na leto ? alebo aký by ste mi odporučili ? aby bol ľahký, viacmenej tekutý, a hlavne aby vydržal čo najdlhšie a nebol moc drahý :) Otvor fórum »
30. 6. 2012 13:01
6
Slovenské zdravotníctvo (Kollár vs. VšZP)
Nelezú vám na nervy naši slovenskí lekári? Mne už hej, a hlavne tej pajác, ktorý ich vedie - Kollár... Prednedávnom tu bol ich štrajk, teraz je tu ďalší problém, a opäť ten kok*t na čele...... Otvor fórum »
30. 6. 2012 12:55
1
Partnerský program Hellshare
Nazdárek! Nemáte niekto skúsenosti s týmto programom? Pre nezainteresovaných http://www. hellshare. sk/earncredit. Otvor fórum »
30. 6. 2012 12:24
17
Aký je ten
Na AZETE som sa slušne spýtal jedného chalana s ružovou fotkou (asi má rád ružové veci) či mu nie je zima a prečo má ružovú fotku hm... Vymenili sme pár RP a on mi napísal RP... Otvor fórum »
30. 6. 2012 12:07
23
Co je normalne??
je to normalne?? Tuto otazku pocujem casto.. Avsak ta spravna otazka by mala podla mna zniet zniet: co je normalne? Kedy, a preco?? kto urcuje normalnost, normy, a na koho sa kedy a ako vztahuju?? To... Otvor fórum »
30. 6. 2012 11:40
26
Ostali by ste,,??
studovat na vysokej skole v meste kde byvate koli frajerovi? (chodite s nim asi rok) mate si vybrat medzi dvoma vyskami... UMB, UK... oba odbory by vas ako tak bavili alebo by ste aspon boli ochotni ich... Otvor fórum »
30. 6. 2012 11:35
31
Ako by ste reagovali pri zisteni, ze vas novy priatel/nova priatelka je clenom nejakej sekty?
vadilo by vam to? zvazovali by ste rozchod? mali by ste obavy?. . Otvor fórum »
30. 6. 2012 10:58
2
Aký postoj máte k rómskému problému na Slovensku-čo si myslíte?
áno, vláda tento problém mala už dávno riešiť!##nie, nech to ostane tak ako je, lebo je to správne Otvor fórum »
30. 6. 2012 10:01
4
Speedflying
Robíte nekdo Speedflying ? co si o tem myslíte, poprípade jaké máte s tým skúsenosti :). Robili ste si nekdo kurz ? Otvor fórum »
30. 6. 2012 09:59
5
Problém s fotoaparátom
Ahojte..potrebovala by som poradiť... mám nafotených plno fotiek vo foťáku... keď ho pripojím k PC, tak mi ukáže, že tam nie je ani jedna fotka....skúšala som dať pamäťovú kartu foťáku do PC, no aj tak mi ukazuje,... Otvor fórum »
30. 6. 2012 08:47