ak na teba tlacil, a vravel ti debiliny, tak si urobila dobre, ale ak sa nevies branit tym, ze je este moc skoro, a namiesto toho sa s nim rozides, tak je to blbe
Myslím že si spravila dobre... Dievča je oveľa citlivejšie v týchto veciach... a keď neni obojstranný záujem tak by bolo len zbytočné byť s ním... Aj tak by ťa do toho iba bol tlačil a skončilo by sa to aj tak rozchodom...
nič lepšie si spraviť nemohla, nikdy sa nemiluj z niekým len preto že to od teba vyžaduje, tomu chalanovi na tebe vôbec nezáleží, chce ťa len vopíchat... takých ešte stretneš...
urcite si spravila dobre, ja som mala 17 a tiez po dvoch mesiacoch chcel sex a ja som odmietla, potom sa mi ani neozyval ignoroval ma.. a teraz po 3 rokoch sa mi ozval a pozval ma na veceru ale ma smolu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
On ta zacal nazhavovat... a ty si zabuchla dvere alebo co?
P.S je fajn ze sa citis
podľa mňa si urobila dobre a može ti byť jedno čo hovoria všetci.
nemám rada takéto dôkazy... manke jej bývalý raz povedal "buď pôjdeš na potrat alebo sa rozídeme"
nič lepšie si spraviť nemohla, nikdy sa nemiluj z niekým len preto že to od teba vyžaduje, tomu chalanovi na tebe vôbec nezáleží, chce ťa len vopíchat... takých ešte stretneš...
ty vies, ako to bolo medzi vami.. ako k tomu prislo.. co si mu povedala a co nie..
co sa spravnosti tyka.. nepoviem ze to bolo nespravne.. lebo to bolo pravdfepodobne tvoje rozhodnutie, ktore si tak citila..
akurat viem, ze by nebolo spravne spravit nieco, co by si tak nechcela.. "nechala sa donutit"
uz druha vec je, ze podla mna nie je spravna kopa veci, co sa deje pri "vztahoch" 18- .. zdajuc sa byt navzdy..