studovat na vysokej skole v meste kde byvate koli frajerovi? (chodite s nim asi rok) mate si vybrat medzi dvoma vyskami... UMB, UK... oba odbory by vas ako tak bavili alebo by ste aspon boli ochotni ich studovat... ale neviete sa rozhodnut.... frajer vam
išiel by som tam, čo chcem študovať a nie podľa niekoho rozhodnutia, a ako vieš, že sa nerozídete napr. za tri mesiace a budeš nielenže ľutovať, že si si zle vybrala, ale kvôli takému egoistickému prasaťu...
@1 on ma v tomto trocha ine hodnoty, preto sa nevieme dohodnut :/
@smajdalf a kto chce odist ty ci ona?? a ako to riesite? lebo ozaj neviem co mam ja robit
@acvd43xa7w on teraz robi, ale chce tak ci tak ist na vysku akurat do ba si odmieta co i len o rok podat prihlasku... proste on tam totalne nechce ist, a mne sa tam praveze paci a nechcem dalej ostat v bb takze je to take, jedine ak koli nemu.. proste uplne na kokot... inac sme sa zhodli vo vsetkom hadam krom tohto
@crashhp ja neviem da sa povedat, ze z tych dvoch veci kde ma prijali by ma relativne bavilo aj to aj to ...
Lepšia škola ti zabezpečí lepšie platenú prácu čo môže ponúknuť on? Inak mal som spolužiaka čo chodil za frajerkou z Košíc do Bratislavy každý týždeň autom ako dopadli to neviem
@nikkkaa nemám frajerku, ale rozdiel je ten, že v BA poznám kopu ľudí a dosť z nich by sa potešilo keby tam idem, no je tam horšia škola. V Žiline nepoznám nikoho ale škola je omnoho lepšia. Idem do Žiliny. S ľuďmi sa budem môcť stretávať aj tak, aj keď nie tak často, ale ľutovať to že som šiel na horšiu školu nebudem. Ide o teba, o tvoju budúcnosť, takže nech to znie akokoľvek necitlivo, nasrať na ľudí...
už len preto, že by mi povedal, že sa rozídeme keď odídem by som odišla.
je strašná kokotina zostávať v nejakom meste len kvôli frajerovi.
ok, ľúbime sa a bla bla bla. ale ste spolu ešte len rok, veľa vecí sa môže udiať a ty budeš ľutovať, že si zostala kvôli chlapovi.
ak chcete skutočne spolu byť tak nejaká vš vám v tom nezabráni. a ešte k tomu možno budeš mať rozvrh, že budeš častejšie doma ako v škole. na vš nemusíš sedieť od rána do večera takže stále máš kedy ísť domov za frajerom.
väčšina mojich známych má frajera doma a študujú na opačnom konci slovenska či dokonca v česku a ich vzťahy naďalej trvajú.
a napríklad ja bývam v jednom meste, študujem v druhom a frajer býva v tretom a žijem
presne ten istý problém mám, ale nejedná sa o školu ale o prácu. Mám možnosť ísť pracovať do zahraničia, ale "niee, určite sa rozídeme", ale ja som rozhodnutá že idem
uvediem príklad budeš študovať to čo by ťa nebavilo/nemalo také uplatnenie, ako to v inom meste, len kvôli frajerovi a ostaneš pri ňom. Zrazu sa rozídete na niečom, čo so školou nemá nič spoločné. Nebudeš ľutovať?
(to isté platí aj pre mňa, len miesto slova študovať nahradím slovom pracovať a výsledok je - áno, strašne by som ľutovala)
@nikkkaa bud sebec, vyber si podla seba a nenechaj sa nim ovplyvnit... a on nech sa prisposobi, ak ta ma rad, tak on pride do tej BA, ak hovori, ze sa rozidete, ked tam pojdes, tak je hlupy, nema ta rad
@nikkaa chod studovat to co ta bavi, a neostavaj v meste kvoli frajerovi lebo podla vssetkeho nema ten vztah buducnost btw ked pojdes do ziliny sa ozvi
preco nepristupi k nejakemu kompromisu? kecat tymto sposobom druhemu do studia/prace s tym, ze sa vyhraza rozchodom je hrubozrnna chujovina. doprava vzdy existuje a vzdy sa to da zvladnut, ofc ked sa chce.. BB-BA neni vobec taka tragedia, nechapem vobec co riesi -.-
navyse s tymto jeho egoistickym pristupom ako chcete riesit dalsie vaznejsie rozhodnutia?
@greyness@majo vz dvaja spolu chodite nie? a ake mesta ??
ja s tym absolutny problem nemam úpodla mna sa to v pohode da... dalo by sa stretavat atd...aj kazdy vikend mozno ze aj viac, ale v mojich silach uz nieje mu to vysvetlit...
lenze on mi na to povie, ze preco on ma ist tam ked aj ja mozem ostat tu... vzdy to na taketo obrati takze..no...on mi vzdy ustupil a vzdy sme sa nejako na HOCICOM dohodli, ale toto proste nie.. jemu sa tam nepaci, on tam nehcce ist on tam nepojde atd
zazila som nieco podobne, ale isla som si po svojom.. ked ten vztah ma prezit, tak prezije bez ohladu na to, ci by si studovala na saturne alebo jemu pri zadku... je to tvoj zivot a tvoja buducnost, nadobudnute vedomosti su jedine bohatstvo, ktore ti nikto nemoze vziat, takze bud sebecka a chod tam, kde chces ty, na frajera nehlad
@nikkkaa tak minimalne by som zvazoval na jeho mieste to ze by som siel do tej BA tiez alebo proste prekusnut to, ze budete spolu mozno menej (co nemusi byt pravidlo, fakt zalezi od toho rozvrhu a moze sa stat ze budes doma viac jak v skole)
Nechapem preco by si mala ustupovat ty, mal by ta kazdopadne podporit v tychto veciach..
lol pride mi to cele vtipne.. pred rokom sme riesili s frajerom cosi podobne az na to ze nebolo na vyber kedze ho sem do BA nevzali a vzali ho len do brna .. ale ani raz nam nenapadlo, ze by sme sa mali pre to rozchadzat alebo co O___o a tiez to bolo vtedy rok co sme boli spolu.. a to som teda nadsena nebola ze odide prec.. ale uplne v pohode sme to zvladli, uz to bude rok co fungujeme tak, ze sme spolu len piatky a soboty a je to uuuplne v pohode ..aj ked teraz od septembra sa to zmeni, lebo idem aj ja na vysku do brna, takze tam budeme spolu .... fakt tomu tvojmu skus povedat ze sa nic hrozne nestane a ze proste ak sa lubite tak sa kvoli tomu nerozidete
no ja neviem.. je to velmi diskutabilne.. ako ja mozem ist studovat prec, frajerka tiez.. ale pravdou je, ze najskor by to na dialku nevydrzalo.. vyskusal som si pol roka bez nej, no viac to uz nechcem.. Moj osobny nazor je, ze vobec to nieje ziadny sebec ani kokot ako ho tu popisujete.. ale pokial jeden druheho milujete nebudete chciet odlucenie za ziadnu cenu.. lebo kazdy den bude bez toho druheho utrpenie... A ked sa rozidete.. tak no a co.. zivot ide dalej.. vy materialisticke svine zvratena doba toto.. na prvom mieste v rebricku hodnot peniaze a potom uz podla svojej chute..
vlastna skusenost, chod do BA... ked uz teraz takto rozmysla, tak to nebude lepsie ani neskor, a raz sa aj tak rozidete.. ale prajem vam len to naj, a dufam ze nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a co on robi? pracuje? studuje? je pre neho lahke odstahovat sa do BA? a kde tam budete zit? mate dost penazi?
ono co som si vsimla, dost vela vztahov sa rozpadlo uz pocas prveho roka na vysokej, viacrocne vztahy a bum..
@smajdalf a kto chce odist ty ci ona?? a ako to riesite? lebo ozaj neviem co mam ja robit
@acvd43xa7w on teraz robi, ale chce tak ci tak ist na vysku akurat do ba si odmieta co i len o rok podat prihlasku... proste on tam totalne nechce ist, a mne sa tam praveze paci a nechcem dalej ostat v bb takze je to take, jedine ak koli nemu.. proste uplne na kokot... inac sme sa zhodli vo vsetkom hadam krom tohto
@crashhp ja neviem da sa povedat, ze z tych dvoch veci kde ma prijali by ma relativne bavilo aj to aj to ...
je strašná kokotina zostávať v nejakom meste len kvôli frajerovi.
ok, ľúbime sa a bla bla bla. ale ste spolu ešte len rok, veľa vecí sa môže udiať a ty budeš ľutovať, že si zostala kvôli chlapovi.
ak chcete skutočne spolu byť tak nejaká vš vám v tom nezabráni. a ešte k tomu možno budeš mať rozvrh, že budeš častejšie doma ako v škole. na vš nemusíš sedieť od rána do večera takže stále máš kedy ísť domov za frajerom.
väčšina mojich známych má frajera doma a študujú na opačnom konci slovenska či dokonca v česku a ich vzťahy naďalej trvajú.
a napríklad ja bývam v jednom meste, študujem v druhom a frajer býva v tretom a žijem
uvediem príklad budeš študovať to čo by ťa nebavilo/nemalo také uplatnenie, ako to v inom meste, len kvôli frajerovi a ostaneš pri ňom. Zrazu sa rozídete na niečom, čo so školou nemá nič spoločné. Nebudeš ľutovať?
(to isté platí aj pre mňa, len miesto slova študovať nahradím slovom pracovať a výsledok je - áno, strašne by som ľutovala)
navyse s tymto jeho egoistickym pristupom ako chcete riesit dalsie vaznejsie rozhodnutia?
ja s tym absolutny problem nemam úpodla mna sa to v pohode da... dalo by sa stretavat atd...aj kazdy vikend mozno ze aj viac, ale v mojich silach uz nieje mu to vysvetlit...
lenze on mi na to povie, ze preco on ma ist tam ked aj ja mozem ostat tu... vzdy to na taketo obrati takze..no...on mi vzdy ustupil a vzdy sme sa nejako na HOCICOM dohodli, ale toto proste nie.. jemu sa tam nepaci, on tam nehcce ist on tam nepojde atd
ja som z PB a študujem v TT. majys je z BA.
nechápem tvojho frajera. ako keby mu na tom nezáležalo.
ako je fajn, keby ste stále v rovnakom meste ale zase pristúpiť na takúto obetu len kvôli tomu, že jemu sa to nepáči.
vyber si podľa toho, ktorá škola ti ponúkne viac.
Nechapem preco by si mala ustupovat ty, mal by ta kazdopadne podporit v tychto veciach..