Diskusie - 3992. stránka fóra
3
Pesnička od Vangelis
Prosím pomôžte!Hľadám pesničku od Vangelis ale neviem názov pesničky. V tejto pesničke spieva nejaký chlap so ženským zafarbeným hlasom. Ak viete, tak pomôžte prosím! Ďakujem vopred! Otvor fórum »
4. 7. 2012 08:14
6
Súťaže pre deti - štart a cieľ
Ahojte .. súrne potrebujem poradiť ... vymyslite mi niekto ešte nejaké hry ... už mám skákanie vo vreci ... prenášanie vody v slamke.. prenášanie fazule pomocou slamky... skákanie na jednej nohe ... potrebujem ich stráášne... Otvor fórum »
4. 7. 2012 08:00
16
Matfyz UK-prípravné sústredenie
Prišlo aj vám odporúčanie na sústredenie? A ide tam vôbec niekto? Otvor fórum »
4. 7. 2012 00:18
4
Tak čo podľahol niekto z vás tento rok zdravému chodeniu nahlave ?
Čo tak sledujem ja, tak chodenie nahlave je čím viac populárnejšie. Má to logiku, naša populácia trpí bolesťami hlavy a chrbtice. Mnohé z nich sú spôsobené práve tzv. plochými hlavami (ak ako... Otvor fórum »
4. 7. 2012 00:14
29
Tak čo podľahol niekto z vás tento rok zdravému chodeniu naboso?
Čo tak sledujem ja, tak chodenie naboso je čím viac populárnejšie. Má to logiku, naša populácia trpí bolesťami nôh a chrbtice. Mnohé z nich sú spôsobené práve tzv. plochými nohami (ak ako... Otvor fórum »
3. 7. 2012 22:52
15
Ukulele ladenie
Zdravím, učím sa na ukulele a momentálne používam C ladenie (a-e-c-g) a keďže som gitarista, rozmýšlal som na ladením G (e-h-g-d). Ktoré ladenie je lepšie? Je to jedno? Nepríde ukulele o svoj špecifický zvuk keď ho naladím... Otvor fórum »
3. 7. 2012 22:09
21
Opitý melón
melón s vodkou či šampanským. Ako to urobiť ? Nejaké nápady ? Otvor fórum »
3. 7. 2012 21:56
14
Zubný strojcek
Chcela by som sa spýtať že asi poznáte zubný strojček (nočný). Neviem prečo ale keď si ho večer dám cez noc mi vypadne neviem čím to bude ale pred pár rokmi mi nevypadával. Možno to bude tím že... Otvor fórum »
3. 7. 2012 21:34
25
Ako sa jej zbaviť?
Názov vyzerá akoby som sa chcela zbaviť nejakej otravnej osoby, ale NIE :D ide o to spozorovala som si na tele jednú vec časom som prišla že to je ozaj bradavica :-/ Ak by ste mi vedeli poradiť ako... Otvor fórum »
3. 7. 2012 21:19
28
Bude Saw 8 ?
Čo si myslíte bude Saw 8 ? Lebo niekde píšu že bude a niekde že nie... Máte nejaké informácie o tom ? Ja dúfam že bude... Otvor fórum »
3. 7. 2012 21:00
20
Bozky
tipy/triky ako vylepsit bozkavanie? chalani - ak sa vasa partnerka zle bozkava, poviete jej to? baby - uz ste niekedy povedali partnerovi, ze sa zle bozkava? vas prvy bozk? Otvor fórum »
3. 7. 2012 20:56
16
Vie mi niekto pomoct???
Ahojte :)Prosim nepoznate hru podobnu autosimulatoru?Nie vsak na stahovanie pretoze mi na PC nejdu ziadne hry ktore si stiahnem... nieco online sa urcite najde ja sa vsak dotoho nevyznam nech hladam kolko chcem... Vopred velmi pekne dakujem ak sa niekto... Otvor fórum »
3. 7. 2012 20:44
37
Aký máte názor na análný a orálný sex?
3. 7. 2012 20:36
11
Čo mám robiť ?
No takže takto : Nechcem schudnúť na váhe , len chcem mať vypracovanejšie brucho. Akurát sa musím zbaviť toho tuku.. Tak by som bol rád za... Otvor fórum »
3. 7. 2012 20:36
11
Chalani
chalani ked vas dievca urobi, ci uz rukou, ustami....hned na to sa vam opat zacne dotykat vasho penisu, ste schopni sa urobit zas? prosim seriozne komentare Otvor fórum »
3. 7. 2012 20:34