Diskusie - 3990. stránka fóra
14
Stretli ste sa s prípadom, že,,.
... že by v 2 a viac ročnom vzťahu chalan konštantne podvádzal svoju frajerku s náhodnými známosťami, mal doslova hárem zaľúbených "fanyniek", udržiaval platonický a neskôr neplatonický vzťah s babou ktorá o všetkom vedela, vyslovoval slová milujem... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:39
5
Prekladateľstvo/Učiteľstvo
Ahojte, neviem sa rozhodnúť na akú Vš mám ísť. či na anglický jazyk a kultúra na pf v nitre alebo na učit. nemčiny na ff do nitry. nemčinu viem síce lepšie, ale nechcem byť učiteľka. A... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:39
20
Ako si zvacsit penis?
Ahoj mam 10 rokov a penis dlhy 19cm ale chcem vacsi podla mna je este moc maly neviete nejake rady ako si ho zvacsit? Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:28
17
Ako si mam najst kamaratky v neznamom meste ?
Ja viem mozno cudna otazka ale idem sa na buduci rok stahovat do BB a mam trosku obavy z toho ci si tu najdem kamosky. :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:21
20
Ked ste boli prvykrat u rodicov partnerky-partnera, dali ste im nejaku pozornost?ak ano aku
co sa patri..alebozeby uz to vyslo z mody taketo moresy?kyticka..cokoladka alebo tak... pozornost pri prvom predstaveni sa Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:17
9
Kto bol v Terchovej?
Ahojte, mám ísť v nedeľu do terchovej na 1 týždeň, viete mi poradiť niekto koľko by som si mal zobrať € a aké sú tam ceny, prípadne čomu by som sa mal vyhnúť, budeme bývať v chate Václav, prípadne niečo... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:16
49
Otvorte šuplík ktorý je ku vám najbližšie
Otvorte šuplík ktorý je pri vás najbližšie a môžte samozrejme opísať jeho obsah (rofl) :D Môj : foťák , starý nový čas , vreckovky :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:57
10
Ako sa da hrat GTA: SAN ANDREAS multiplayer ???
musim mat nainstalovanu GTA a ked hhej tak aku multiplyaer alebo normalnu prosim poradte . a mohli by ste mi napisat aj posrup prosim :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:38
51
Váš názor-súkromné školy
Aloha ludiaa ... zaujimalo by ma , ze co si myslize o sukromnych skolach ? ... Co si myslite ? Su ohladom vzddelania v niecom lepsie /horsie ? Alebo je to individualne ? Pretoze ked som tu... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:36
36
Kamoska chce dieta, mam ju v tom podporovat?
je to moja dobra kamoska, obcas sice trochu sibnuta, ale to k tomu patri :). dnes sme si chvilku pisali a ona mi prezradila, ze by chcela mat dieta. na tom by nebolo nic zle,... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:28
50
Bojím sa sama seba
furt mi sestra vraví čo v noci dorábam, proste asi som námesačná :D minule mi vravela, že som sa v noci z ničoho nič postavila šla do stredu izby a spadla som... ja som si pamätala... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:28
12
Ktorý intrák v nitre je najlepší ?
ľudia, prosím poradte, chcem si zajednat uz intrák a chcem vediet, ktory je relativne najtichsi , najslusnejsi, blizko UKF FF , niekde v centre ..ktory je relativne cisty a pod..lebo mame moznost si vybrat .. ... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:03
24
Myslíte, že by Vás dokázal New York očariť? (Inšpirované Tomášovým blogom)
- Nebol/a som, chcem navštíviť, myslím, že by očaril.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, mohol by očariť.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, ale nemyslím, že by očaril.
Ďalšie možnosti »
4. 7. 2012 13:50- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, mohol by očariť.
- Nebol/a som, možno by som raz navštívil/a, ale nemyslím, že by očaril.
Ďalšie možnosti »
14
Baby, vyvrcholenie najrýchlejšie dosiahnete:
4. 7. 2012 13:18
6
Alexov videodennik
http://goo. gl/3ykb5 Od introduction cez entry... Velmi dobre podla mna :-) Otvor fórum »
4. 7. 2012 13:13
5
EUBA 2. stupeň štúdia, z dennej na externú
Chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti s tým že si dával prihlášku na dennú formu kde ho nevzali a chcel to skúsiť na externej či je nejaká šanca na prijatie ak napríklad nie je dosť externistov. Ďakujem Otvor fórum »
4. 7. 2012 13:12