Diskusie - 3978. stránka fóra
10
Má to budúcnosť?
Takže ahojte :) neviem zapáčil sa mi jeden chalan s ktorým si veľmi dobre rozumiem. Je z dediny , ktorá sídli neďaleko od nášho mesta. Je tu jeden problém je starší o 4 roky. Tento rok... Otvor fórum »
8. 7. 2012 12:03
4
Poradte mi ako stiahnut serial
Chcela by som stiahnut serial "pretty little liars" , ale ja netusim, kde stiahnem celu prvu seriu... pls viete mi poradit? pripadne mi hodite sem link, ze odkial ? Dakujem pekne Otvor fórum »
8. 7. 2012 11:36
17
Že vraj každý sen má nejaký význam,,.
... a mne sa stále opakuje jeden hnusný sen, síce nie každú noc, ale štve ma to. Vždy je strašne reálny. Ležím vo svojej posteli, zobudím sa a neviem sa hýbať. Teda hýbem sa... Otvor fórum »
8. 7. 2012 11:34
10
Aký mobil si vybrať? na cene veľmi nezaleží ale čím nižšia tým lepšie!
Mobil by to byť SmartPhone - GPS Dotyková obrazovka USB 2. 0 E-mail Bluetooth FM rádio MP3 Wi-Fi Java ... Otvor fórum »
8. 7. 2012 11:16
26
Ako mám preinštalovať Windows?
Čau. Mám takí problém s PC. Ako mám preinštalovať Windows? Ešte som to nerobil....vlastne hej ale to bolo rýchle bol to program nejakí Genius Adventag... atď. Mám kópiu windowsu takže to bude asi... Otvor fórum »
8. 7. 2012 11:06
26
Ktorá rozprávka?
Ktorú rozpravku z detstva ste mali alebo máte radi? ( to je otázka z nudy :D) Otvor fórum »
8. 7. 2012 08:54
4
Letná brigáda v zahraničí
je možné že tu už podobná téma bola (a nie raz) ale nechce sa mi to vyhľadávať, takže: Ľudia, ktorí z vás už absolvovali brigádu v zahraničí, potreboval by som poradiť ohľadom agentúry. Počul... Otvor fórum »
8. 7. 2012 08:04
56
Aký zmysel má vo Vašom živote pitie alkoholu ?
No zas moja alko-diskusia :D ale mozno to ma aj nejaky zmysel tento krat uvidime podla komentov :D no a v mojom zivote ma velky zmysel pit chlast lebo ma to naplna !!! netusim ako by mi bolo bez neho Otvor fórum »
8. 7. 2012 01:41
1
šaty
Ahojte dievčata, nechce z vas niejaka kupit letné šaty?? Su čierne s bielymi bodkami. Na vrchu su v predu mensie volaniki. Boli iba raz oblečene na rozlučkovej v škole. Predavam ich z dovodu , ze moc casto nenosim saty,... Otvor fórum »
8. 7. 2012 00:27
9
Co si myslite ze sa deje na svete castejsie ?
8. 7. 2012 00:23
7
Zdravím :) Chcela by som sa opytat, ci doucovania z chemie resp. biologie su nevyhnutne pre studenta, ktory ma zaujem o medicinu. Ide o to, ze byvam v KE ale nemam zaujem o studium na... Otvor fórum »
8. 7. 2012 00:10
14
Nevera
Myslíte si, že byva v manželstve jednorázová nevera? Ze ked niekto spolu chodi napr. 5rokov a su v manzelstve a jeden z parov sposobi neveru, ale len raz a potom nie? Myslite, ze vela ludi kryje neveru? ... Otvor fórum »
7. 7. 2012 23:34
14
Priestupky na policii
bry vecer vospolok, pocuvajtee, dostal som uz 2 zapisy abo priestupky abo co to su.. raz za to, ze sme prebehli cez cestu v tme, pricom... Otvor fórum »
7. 7. 2012 23:33
57
Co si myslite o zrusení niektorých cirkevných sviatkov?
Podla mna je to blbosť... a nemali by sa zrusiť... Otvor fórum »
7. 7. 2012 23:02
24
Myslite, ze su medvede na Slovensku premnozene?
7. 7. 2012 22:57
14
8
Mafia 2 - problem pri instalacii
Ahojte, mám taký problém, kúpila som si Mafiu 2... najprv som sa musela zaregistrovať do nejakého Steamu a potom to pytalo kod.... zadala som ho ... instalacia isla v poriadku az kym mi napisalo že na... Otvor fórum »
7. 7. 2012 22:53