Diskusie - 3979. stránka fóra
31
Facebook Zrušenie
Mám dilemu, či zrušiť FB alebo nie. Už som ho raz zrušil, ale znovu som ho obnovil.. Tak čo zrušiť alebo nie? Poradíte niečo? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:40
4
Váš názor na knihu "Môj príbeh z háremu"
Ahojte. Čítali ste knihu "Môj príbeh z háremu"? Čo si o nej myslíte? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:19
3
Fifty shades of grey
Momentalne best-selling erotic fiction v USA (15 mil. ) a UK (3 mil). Citali ste to niekto? Co si o tejto knihe myslite, ake su vase dojmy? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:06
20
Pači sa vam serial Teoria velkého tresku" ??
Podla mna je to jeden z najlepsich serialov ake som videla. Čo vy na to??? Ako vnimate postavy???? Kto sa vam z nich najviac paci???? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:03
9
Môžu mať zvieratá cievnu príhodu?
Konkrétne môj zajačik, povedal mi o tom vet lebo nevedel čo mu je. Neviem do nej dostať jedlo, všetko sa učí odznova, piť pije iba nasilu. Ďakujem za rady. Ak mal niekto podobný problém... Otvor fórum »
7. 7. 2012 20:49
9
Na počiatku bolo koleso
Prosim vas neviete kde stiahnem tuto knihu zadarmo? Google som skusala ale nic som nenasla. Otvor fórum »
7. 7. 2012 20:07
32
Čo si o tom myslíte ?
Už v piatok vystúpi Axel Rose a jeho "nová" skupina Piešťanoch čo si myslíte o vstupnom? 60€ pre VIP najbližšie k pódiu??? ; ) Vzhľadom nato že jeho skupina sa už neskladá z pôvodnej zostavy jediný ostal... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:28
7
Nazov francuzskej pesnicky
Ahojte..takze strasne by som bola rada keby ste mi pomohli najst jednu piesen. A nechytajte sa hned za hlavu, lebo na nazov kazdej anglickej pesnicky alebo casto hranej si najdem v pohode..ale tato je francuzska, taka rychla,... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:18
22
Zasnúbenie
Kedy je podľa vás najlepší čas zasnúbiť sa ? Stačí podľa vás cítiť, že prišiel ten čas alebo to treba brať viac z materiálneho hľadiska... zabezpečenie po finančnej stránke, doštudovanie, stabilné zamestnanie ? :-) A ako... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:08
15
Otázka pre chalanov
Kedy hovoríte, že s nou máte vztah (nie kamarátsky) ? Až ked sa zalúbite či od prvého bozku ? Alebo ? Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:08
11
Vaše nápady
vo vzťahu dvoch ľudí ak sú dlhšie spolu poznajú čo sa im navzájom páči, čo na nich zaberá, no časom však môže prísť k "ohranosti" a nude preto je treba skúšať a objavovať nové veci čo sa zapáčia... Otvor fórum »
7. 7. 2012 18:56
14
Hľadá sa pesnička
Zdravím. Potrebujem zistiť názov jednej pesničky ale viem o nej veľmi málo :D Iba že refrén je po anglicky a že obsahuje "slovo" leilelei alebo niečo také a ešte že na konci sa spieva v inom jazyku neviem v... Otvor fórum »
7. 7. 2012 18:51
9
Nepozna niekto tento song?
počula som to na funku, v refréne sa tam spieva niečo s "I move... ", refrén ide stále za sebou, taká letná rýchla skladba. nevedel by niekto čo to je? Otvor fórum »
7. 7. 2012 18:35
45
Ktoré z týchto mien na A sa vám najviac páči?
7. 7. 2012 18:01
8
Airsoft zakladam team
Dobrí Deň Chcem sa vás spytať či má niekto zaujem o vstup do airsoftového teamu Zaklad +15 z okolia Novích zamkov ked nema vybavu neni problem poradiť aspon 5-6-7 ludí ktorí by maly zaujema ak niesi z okolia NZ ak... Otvor fórum »
7. 7. 2012 17:51
14