Zdravím Chcela by som sa opytat, ci doucovania z chemie resp. biologie su nevyhnutne pre studenta, ktory ma zaujem o medicinu. Ide o to, ze byvam v KE ale nemam zaujem o studium na UPJS. No napriek tomu si myslite, ze by mi to pomohlo dostat sa do Mart
@tricko spoluziakom to pomohlo ... chodili na doučka do KE a tam ich aj zobrali..prakticky rovnake testy davali ake su aj na prijimačkach ... ale nikde inde ich okrem tych KE nezobrali .. kamoš sa učil bez doučiek už od septembra testovnice a ho zobrali na čiech ..a na žiadne doučkoo nechodil ..
Kamoška nechodila na doučko... len sa učila z testovníc a vzali ju aj na farmáciu aj na medicínu.. kamoš chodil na doučko a nevzali ho nikde... keď človek niekde chce ísť tak pre to urobí všetko a ani doučko mu netreba... u nás sme mali dve holky.. jedna chodila na doučko a spravila príjmačky na farmaciu na 99 bodov.... a druhá nechodil na doučko a spravila na 98 bodov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
veru, na tú sa teším i ja
Uc sa len z podkladov z Martina, BA