Diskusie - 3973. stránka fóra
42
Pamätáte si na nejaké telenovely?
Pamätáte si na nejaké telenovely ? Či už z detstva alebo možno aj teraz niekto kukáva :D Ktorú ste milovali a ktorú ste neznášali / nenávideli ? :D Ja si pamätám jedine na... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:19
6
Skusenost Adelacall
Dobrý deň Má niekto skúsenosť s touto firmou - Adelacall? Neviem si o nej spravit nazor a koncom tyzdna tam mam ist na pohovor Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:43
10
Karlová Univerzita, Praha, Odbor Amerikanistika - Anglistika + vlasový prípravok
Takže má tu niekto skusenosť s týmto odborom ? Páči sa? Chcela by som študovať tento odbor na KU ale neviem či je vobec tento odbor dobrou voľbou. A ešte by som sa chcela opýtať či nepoznate nejaký vlasový... Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:29
50
Prosím pomôžte mi. Mám 15 a mám priateľa, ktorý ma 19 myslíte že som mladá na vztah? Riadne ma to štve ,, Dakujem za akúkoľvek odp
Mám priateľa a máme sa radi. No je tu jeden problém ja si stále myslím že som na vztah mladá, ale on ma má rad a aj ja jeho. Sme spolu rok. Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:10
126
Birdzáci
ahojte ja tu moc vela ludi nepoznam kedze som celkom novy clen :) tak ma napadlo že ked su tu este nejaki ludia co by sa radi viac spoznavali tak by sme sa mohli zahrat takú hru. ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:07
55
Chýba vám teraz niekto ?
ako veľmi ? čo robíte preto / ako sa zamestnávate aby ste na to nemysleli ? Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:03
110
S kym bankujte vy?
Napiste aj vyhody, ktore vam ucet ponuka, alebo ci ste s niecim nespokojni :) dakujem Otvor fórum »
9. 7. 2012 16:20
40
Vztahy na dialku
co si predstavujete pod tymto pojmom... da sa pod vztahom na dialku predstavit vztah ked jeden je napr. z malacek a druhy z blavy. ked to je zruba do 50km dialka.. akoze ake je kriterium na... Otvor fórum »
9. 7. 2012 16:03
10
Motivačný film ako napr. Never back down
Poradte mi prosím dáky motivačný film ako napr. Never back down, neporaziteľný, ... hlavne oblasti posilovania, boxu. Otvor fórum »
9. 7. 2012 15:59
5
9
UKF Nitra - foto
Potrebovala by som poradit od aktualnych, pripadne buducich studentov UKF v Nitre. K navratke mam poslat fotku na preukaz studenta. Je jedno, aku fotku poslem? Moze byt napr. aj oznamkova? Dakujem. ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 15:32
10
Ako na tom si?
9. 7. 2012 15:11
24
Ako sa zbavím čierných bodiek?
Prosím Vás ako sa môžem zbaviť čirných bodiek?! Už naozaj neviem čo robiť je normálne že ich mám všade po celej hrudi a chrbte?! Nemám akné ... len same čierné bodky! Prosím poradte ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 14:50Futbalové zájazdy
Zazite neopisatelne zazitky z futbalovych zapasov. http://www. futbalovezajazdy. sk/ Otvor fórum »
9. 7. 2012 14:01
22
Predvídanie budúcnosti prostredníctvom snov ?
Čo si myslíte, je to možné? Spomenula som si, ako sa mi v jednu májovú noc (tohto roku) snívalo s mojím bývalým, ktorého som nevidela skoro rok od kedy sme sa rozišli, lebo on nieje z... Otvor fórum »
9. 7. 2012 13:45