Diskusie - 3972. stránka fóra
111
Ked sedite v zadu v aute
priputavate sa? prip. dostal dakto uz pokutu za to , ze nebol priputany? mna to strasne vadi a nvm si nato zvyknut :D Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:49
1
SjF Zilina
caute, kto ste boli na zapise na Strojarske Technologie (1. roc bakalar) na Zilinskej Univerzite?? chcem vediet, koho budem mat spoluziakov :D Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:49
2
HDMI - slabý zvuk
Podarilo sa mi prepojiť ntb s LCD TV cez HDMI (4) kábel, žiaden problem nebol až nato že mam príšerne slabý zvuk, to že ho zmenim na ntb neovplyvni zvuk vysielaný z TV, poradte čo robiť? pripojiť... Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:06
70
18
UNIPO Prešov chystáte sa na intrák či na privát?
chystáte sa na intrák či na privát? ... idem do prváku a neviem sa rozhodnúť čo je lepšie.. tak pár názorov by mi hadam pomohlo :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:55Neviete kde sa dá objednat Acqua solare cez internet v SR???
neviete kde sa dá objednat Acqua solare cez internet v SR??? Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:40
4
PORUCHA: Momentálne nie je možné načítať tvoj profil. Robíme všetko preto, aby sa čoskoro zjavil.
Vo všetkých profiloch! Čo sa to deje? :O:O Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:09
19
Sony vs Lenovo
Vedeli by ste mi prosím pomôcť? Neviem sa rozhodnúť medzi http://www. alza. sk/lenovo-thinkpad-edge-e325-cerny-1297-3gg-d277153. htm#popis http://www. electroworld. sk/product/pocitace/notebooky-netbooky-komplet-sortiment/LNS10014756 Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:03
7
Pri záujme o prácu:
- je lepšie prísť osobne a informovať sa
- teraz frčí e-mail, pozerať si internetové stránky s ponukami práce a tak si poslať
Hlasuj »
9. 7. 2012 18:53- teraz frčí e-mail, pozerať si internetové stránky s ponukami práce a tak si poslať
Hlasuj »
71
Aký máte názor na to, že dnes stiahli z trhu VIFONky?
A paradoxne nie kvoli konzervantom alebo iným prísadám, ale kvoli tomu, že majú v naźve bravčové(slepačie, krevetové) a pritom neobsahujú mäso...... Podľa mňa každému bolo aj tak jasné, že neobsahujú mäso... http://www.... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:52
7
Trnavská či UCM ?
Chcela by som si poslať do druhého kola na filozofiu na jednu z týchto vysokých škôl. Preto sa Vás ktorý tam študujete alebo niečo o tom viete pýtam ktorá je lepšia na ktorú si poslať tú prihlášku. Neriešte... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:41
2
FCHPT - odbory, rozvrhy
vie mi niekto poradit, aky casovo narocny je rozvrh hodin ale iba na odbore Medicinska chemia fchpt???? 1. rocnik, bakalar, a je to tazsi alebo lahsi odbor ako tie ostatne? mate niekedy volno, kratsie vyucovanie, ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:36
4
Stredoškolský internát
Zdravím..Mám na vás len jednu otázku..Dal by sa stredoškolský internát vybaviť hocikedy počas školského roka, alebo je to možné len cez prázdniny? Ďakujem :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:34
42
Pamätáte si na nejaké telenovely?
Pamätáte si na nejaké telenovely ? Či už z detstva alebo možno aj teraz niekto kukáva :D Ktorú ste milovali a ktorú ste neznášali / nenávideli ? :D Ja si pamätám jedine na... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:19
6
Skusenost Adelacall
Dobrý deň Má niekto skúsenosť s touto firmou - Adelacall? Neviem si o nej spravit nazor a koncom tyzdna tam mam ist na pohovor Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:43
10
Karlová Univerzita, Praha, Odbor Amerikanistika - Anglistika + vlasový prípravok
Takže má tu niekto skusenosť s týmto odborom ? Páči sa? Chcela by som študovať tento odbor na KU ale neviem či je vobec tento odbor dobrou voľbou. A ešte by som sa chcela opýtať či nepoznate nejaký vlasový... Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:29
50
Prosím pomôžte mi. Mám 15 a mám priateľa, ktorý ma 19 myslíte že som mladá na vztah? Riadne ma to štve ,, Dakujem za akúkoľvek odp
Mám priateľa a máme sa radi. No je tu jeden problém ja si stále myslím že som na vztah mladá, ale on ma má rad a aj ja jeho. Sme spolu rok. Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:10
126
Birdzáci
ahojte ja tu moc vela ludi nepoznam kedze som celkom novy clen :) tak ma napadlo že ked su tu este nejaki ludia co by sa radi viac spoznavali tak by sme sa mohli zahrat takú hru. ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 17:07