Prosím Vás ako sa môžem zbaviť čirných bodiek?! Už naozaj neviem čo robiť je normálne že ich mám všade po celej hrudi a chrbte?! Nemám akné ... len same čierné bodky! Prosím poradte ...
@denix umývanie bohvieako nepomôže ..ja to mám na nose trocha a teraz cez leto si môžem tvár umývať aj 20-krát za deň a stále sa mi budú robiť...len vytláčať
@forte tak čierne bodky sú špina usadená v póroch a jedine ako sa im vyhneš že si nebudeš často siahať rukami na ksycht , aj mobil by si si mala vydezinfikovať a píling tváre a to umývanie . Ked oms bola mladšia tak som používala mydlo ,ktorým som si potrela tvár ,nechala uschnúť a umyla a potom vydrhla tvár froté uterákom
@jajaja751 Nevytláčaj si ich sama, zver to niekomu kto to vie naozaj robiť, chodievaj raz za tri týždne na čistenie, používaj vhodnú kozmetiku... Možno sa viacej potíš, nosíš zlý materiál tričiek - koža nedýcha, nerobí jej to dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nic, proste vytlacaj, cisti, a vytlacaj
a sak si si ista, ze su to cierne bodky?
@leilla To nie - a zjavne nezaostávajú ani v produktivite - minule som jedny sledovala na liste a tvárili sa, že to je intímne.