Diskusie - 3971. stránka fóra
5
Tabor bojovych umeni
Caute ludia existuje na slovensku tabor bojovych umeni rad by som na taky siel uz som hladal na internete ale nasiel som iba take pre deti a co som nasiel jeden tam ucili kung fu a ja chodim na kickbox... Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:34
35
Ako nájsť osobu bez adresy, bez mena, bez t. č.
Ahojte. Rada by som našla osobu. Nemám jej t. č. , adresu ani poriadne meno. Ani moje t. č ktoré som mala vtedy - t. z. aj keby tá osoba chcela, ... Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:17
8
Dobrý zubár v Trnave
Nepoznáte týchto dvoch zubárov - Miloslav Matúš (poliklinika) a Milan Hejduk (Školská ul. )? Potrebujem zmeniť zubára a týchto mi odporučil jeden človek, ale chcela by som referencie od viacerých, lebo potrebujem naozaj schopného zubára, ten môj... Otvor fórum »
10. 7. 2012 10:11
71
Kučeravé vs Rovné
Takže :) Otázkou je čo sa vám viac páči (na žene) Kučeravé alebo rovné vlasy? Veľa žien (napr. ja) si vlasy žehlí .. Mojich vlasov sa žehlička nedotkla už 2 týždne .. a neviem sa rozhodnuť či naďalej žehliť... Otvor fórum »
10. 7. 2012 10:00
41
Facebook v Číne
Som v Číne na 5 týždňov a nejde ani FB ani YT. Nejde ani žiadna stránka, ktorá má cez google v sebe slovo "facebook". Mohol by mi niekto poradiť čo s tým? Bez toho aby mi písal... Otvor fórum »
10. 7. 2012 03:57
9
Radikalna zmena mena fb stranky. Problem?
Chcem sa spytat ci je problem radikalna zmena mena fb stranky napriklad z justin biever je gay na krem na ruky je skvely vynalez (cistó priklad) ... Zobrazi sa zmena mena pouzivatelom v upozorneniach. ? A podobne zalezitosti... Otvor fórum »
10. 7. 2012 02:25
21
Namesacnost,,
Mate s tym skusenosti? Ste namesacni? Ak hej co si pamätate? Da sa nejako liecit? :) ja som sa raz zamkla na balkonecu kamosky :D :D Otvor fórum »
10. 7. 2012 01:41
20
Kam sa tieto prázdniny chystáte/ alebo ste už aj boli?
10. 7. 2012 00:52
4
Gréčtina pre samoukov
Vedeli by ste mi niekto poradiť, kde kúpiť dobrú knihu gréčtiny pre samoukov, z ktorej by som sa dokázala vcelku dobre naučiť po grécky, aby som sa aj dohovorila? Ďakujem. :) Otvor fórum »
10. 7. 2012 00:50
42
"Keď je žena zamilovaná, aj v debilovi vidí Boha"
čo si o tom baby myslíte ?? máte v tomto smere nejaké skúsenosti ?? Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:36
8
Htc wildfire s
Ludia, neviete ako si v prehrávači zmením obrázok pri pesničkách. No lebo tam je taký čo mi vadí. Už som to aj skúšala tak, že som ho vymazala, ale aj tak tam stále je, Tak... Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:34
40
Permanentná depresia
Neviem sa jej zbavit. Trapi ma uz niekolko rokov a ja som uz vyskusala vsetko.. Proste sa neviem tesit z nicoho a nic ma nebavi.. Co s tym? Mate nejaku dobru radu? Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:16
11
Máte skúsenosti so suchým šampónom Syoss?
no chcela by som vedieť ci to funguje ze ozaj si to dám a nebudem mať mastné vlasy.. rozmýšlam o jeho kúpe poprípade iná značka, kvôli viacdnovemu festivalu pretoze sa mi dosť rychlo vlasy mastia..na inom fóre v skoro... Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:06
24
Vekový rozdiel
Ahojte, moja najlepšia kamoška má 19 rokov a našla si chlapa čo má 32 rokov. Co si o tom myslite?Viem, že sa lubia ako draci, ale... je to oka?Nejak sa o nu obavam..ze ci to nie je vela. ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:03
11
VŠ
Neviete niekto, ktoré vysoké školy vyhlásili druhé kolo na prihlášky??..kde to nájdem??..ďakujem Otvor fórum »
9. 7. 2012 23:00
41
Reklamy na vložky
Chcela som sa spýtať aký vo vás vyvoláva pocit keď vidíte v TV reklamu na vložky always kde stále "nádherne" vyspevujú o svojich dňoch a pod.. ? Môžu sa vyjadriť aj chalani :D Otvor fórum »
9. 7. 2012 22:46
2
Gymnázium, Park mládeže, Košice
Chodí niekto na gymnázium Park mládeže v Košiciach, klasické štúdium? Aký máte názor na tú školu? Boli kritéria prijatia prísne? Ďakujem. Otvor fórum »
9. 7. 2012 22:36