Diskusie - 3970. stránka fóra
1
Milovníci myší mam tu pre vás skvelú správu,,.
Vrchní stranu těla mají myši bodlinaté pískově hnědou nebo žlutohnědou, břicho a končetiny bílé nebo šedobílé. Na hřbetě mají mezi srstí vtroušené měkké ploché bodliny, které jsou uvnitř duté. Obývají suché krajiny severní Afriky, Arabského poloostrova a Otvor fórum »
10. 7. 2012 15:45
18
Grape Festival
chystáte sa tam niekto tento rok? :) Boli ste tam už niekedy, páčilo sa vám? :D Čo myslíte, koho koncert by som nemala zmeškať? http://www. grapefestival. sk/sk/line-up Otvor fórum »
10. 7. 2012 15:39
13
Radu potrebujem
co mam urobit aby som jedneho chalana videt si ho vyhonit? Otvor fórum »
10. 7. 2012 15:25
2
Inline korculovanie v Bratislave
Ahojte Birdzaci, priatelka sa rozhodla, ze si (znovu) kupi kolieskove korcule, a kedze na nich stala naposledy ako 8 rocna, zacina v podstate uplne od nuly. Tak som sa chcel... Otvor fórum »
10. 7. 2012 15:16
11
Môj počítač má problém nájsť wifi, ale doteraz nemal
... Ostatné počítače v domácnosti nemal problém.. Ale cez kábel mi to ide... V čom je problém? Widows 7 Otvor fórum »
10. 7. 2012 15:11
2
VS - druhé kolá prijímačiek
Nenatrafil niekto na stránku, kde by boli kompletne vypísané druhé kolá prijímačiek, lebo to už hľadam dlhší čas ale vždy mi vyhodilo iba staré údaje. Velmi by ste mi tým pomohli. Dikesky Otvor fórum »
10. 7. 2012 14:46
1
Ktorá literárna duša sa chystá a pozná medziriadky (OZ Múzy)??
Hľadám si kamarátov, ale privítam aj akékoľvek informácie ohľadom tohto združenia a "tábora". ďakujem :) Otvor fórum »
10. 7. 2012 14:45
4
Fakulta manazment - UK - BA
Dostali ste už list, že ste prijatý alebo nie? Keď ste prijatý, tak kolko ste mali bodov a ako ste boli v poradie? Otvor fórum »
10. 7. 2012 14:43
2
Ako si vyhoniť na indiána?
ahoj chalani neviete nahodou ako sa honi na indiana? Otvor fórum »
10. 7. 2012 14:26
8
Seknutie alebo zacviknutý nerv
Ahojte. Neviete niečo na seknutie pri lopatke alebo zacviknutý sval? Dosť to bolí v určitých pohyboch a polohách. čo by nato pomohlo ? Boli by dobré napr. teplé obklady na uvolnenie, alebo kúpeľ v slanej vode,... Otvor fórum »
10. 7. 2012 13:32
16
Darček
ahojte..takže dostal som dneska správu od sesterky že čo chcem dostať z anglicka..a nechcem žiadne veci typu búdka alebo autobus, lebo také veci už mám:)..a oblečenie tiež nie:)..niečo iné typické pre anglicko alebo ako takú GB..nič nejako extra drahé a... Otvor fórum »
10. 7. 2012 13:23
22
Poradrw mi aký piercing si mám dať na tvár
Chcela by som mať piercing ale neviem kde ... najviac by som chcela na jazyku a na pere len neviem či sa mi to hodi ..tiež na nose som chcela ale stále sa neviem rozhodnúť Otvor fórum »
10. 7. 2012 12:48
50
18
Ak je čierna opak bielej, môže byť sivá opak žltej? (Vysvetlenie-žltá je druhá najsvetlejšia farba po bielej, sivá je druhá najsve
- Čierna je opak bielej, ale sivá nie je opak žltej
- Sivá je opak žltej presne tak ako čierna opak bielej
- Možné to je, ale nie som si istý/á
Hlasuj »
10. 7. 2012 12:38- Sivá je opak žltej presne tak ako čierna opak bielej
- Možné to je, ale nie som si istý/á
Hlasuj »
12
ľudia čo ste sa učili už na štátnice, akým spôsobom a koľko hodín denne ste sa učili?
ja neviem vstali ste, spravili ste si ranajky a ucili ste sa az do vecera? alebo ako? chcem radu ako je to najucinnejsie a sucasne aby som sa z tolkeho ucenia nezblaznila :D dakujem Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:53
4
Verejná správa UCM
Verejná správa UCM názory na toto studium? studujete to niekto? je tam vela vecí tykajucich sa politiky? PRETOZE TO NIE JE MOJA SILNá STRáNKA Otvor fórum »
10. 7. 2012 11:43