Diskusie - 3933. stránka fóra
8
Najvačší festival fantastiky tohto roka
Čaute birzdáči, našli by sa tu ľudia, fanúšikovia mangy, anime, z galanty, BA alebo okolia? takých ktorý by mali záujem ísť na tento festival v septembri, z dôvodu... Otvor fórum »
19. 7. 2012 22:16
7
Ako zmeniť písmo v profile?
Dá sa nejak zmeniť písmo na webke, ale nie to po okrajoch kde je napisane, zmen heslo, zmen CSS a podobne. To ktorym mam napisany profil! :D Alebo aj tie otazky... Ja chcem väcsie pismo... Otvor fórum »
19. 7. 2012 22:12
13
Sluchadla do usi
Chcem si kupit nejake jedine co od vas chcem je ci stuple do usi su horsie ako prenosne ale velke, teda ktore su lepsie a cenova kategoria od 20 30 eur. Otvor fórum »
19. 7. 2012 22:03
20
Menili ste si lekara ked ste isli na VS daaleko od vasho bydliska na miest ekde chodite na VS?
mylsim ze otazka v nadpise je dost jasna :) lebo rozmyslam ze ked tam budem dost casu tak by som tam si uz dala aj nejakeho lekara.. viem ze su nejaki skolski lekari ku ktorym sa da prejst. Ake... Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:52
27
Náramky priateľstva
ahojte:) rozbieham predaj náramkov priateľstva a bola by osm veľmi rada ak by ste si ich aspon pozreli a ked sa vam budu pacit treba sa ozvat len:) ďakujem:) Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:37
25
Nový seriál- kastingy
Ahojte, zúčastní sa niekto tohto nového kastingu alebo viete o tom niečo? http://kastingy. lostangels. sk/ Zúčastňujete sa aj nejakých iných, lákajú vás takéto projekty? :-) Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:23
88
Intraky -UKF -čo tam máte napísané ?ked vám to už vygenerovalo ?
ahojte , chcela by som sa Vás spýtať, tí ktorí idete na UKF -FF ..čo vám tam napísali , koľko máte bodov ?? čo sa týka tých intrákov ? Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:19
3
Vyplnenie prihlasky
Ahojte. Chcel by som poslat nejake prihlasky na druhe kola prijimacok ale mam v tom "trosku" nejasno. Potrebujem tam este potvrdenie skoly ked uz vlastne na strednu oficialne nechodim? Ake su v tom este rozdiely v porovnani s... Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:15
47
Existuje priateľstvo medzi mužom a ženou?
Čo si o tom myslíte? Mám na to veľa teórií a jedna z nich je, že áno existuje. No jeden z nich vždy cíti k tomu druhému niečo viac. Potom to už záleží len na tom, ... Otvor fórum »
19. 7. 2012 21:14
7
Návratka
Chcela by som sa spýtať či sa už niekomu stalo, že mu zamietli návratku na VŠ. Ak áno, ako ste ďalej postupovali? Viem, že som nie veľmi zdatná , čo sa týka internetu,... Otvor fórum »
19. 7. 2012 20:21
19
Ako zadať na webke,,.
... hudbu, ktorá bude hrať v pozadí bez vypnutia? Otvor fórum »
19. 7. 2012 20:18
38
Narodeniny, meniny
Možno blbá otázka ale tak len tak ma to zaujíma je tu ešte niekto taký čo má narodeniny aj meniny naraz?? Podľa mňa riadna somarina, čo na to hovoríte vy?? :) Ktorí ste na tom podobne :D :D Otvor fórum »
19. 7. 2012 20:03
45
Zásnubný prsteň
Chystám sa požiadať svoju priateľku o ruku a mám vážny problém s výberom prsteňa. Na slovensku som nenašiel de fakto žiaden čo by bol "pre ňu". Všetky sú akosi na jedno kopito a priateľka má trochu iný(taký antique)... Otvor fórum »
19. 7. 2012 19:21
23
Dievčatá vs chlapci,,. Kto podla vás vyhraje?
V našej škole sa uskutočnil boj-dievčatá vs chlapci-a pravdaže vyhrali dievčatá. Najstarší pripravili všelijaké súťaže, hry... a ostatný sa rozdelili do skupín, v každej skupine nás bolo 6. Museli sme prekonať všetky prekážky hry a súťaže aby sme boli víťazmi. Otvor fórum »
19. 7. 2012 18:56
21