Chystám sa požiadať svoju priateľku o ruku a mám vážny problém s výberom prsteňa. Na slovensku som nenašiel de fakto žiaden čo by bol "pre ňu". Všetky sú akosi na jedno kopito a priateľka má trochu iný(taký antique) vkus. Nečakám radu. Poradiť si budem mu
wtf.. to seriózne vážne dá nejaký človek reálne a nie len vo filme za prsteň viac ako 200 €? pokiaľ by môj priateľ nebol milionár, ale dal by 1000 € za prsteň by som sa asi fakt naštvala, že ich radšej neppužil na hocičo užitočnejšie (dovolenka, čokoľvek do domácnosti, ideme sa predsa brať)
asi súhlas s @h8u i keď i tých 200 sa mi zdá vcelku dosť, je síce pravda, že nemám poňatia o cenách šperkov, ale aj striebro by bolo fajn, aspoň by nebola taká škoda, ak by som ho náhodou stratila
ale vážne, podľa mňa sa viac ráta spôsob, akým celý ten akt prebehne a nie cena prsteňa
@17 tak neviem ale mne by bolo blbe dat priatelke prsten, ktory by stal v rovnakej cenovej hladine/menej, ako saty v ktorych bezne chodim po vonku..zasnuby (rovnako ako svadba) pre mna znamena cosi vynimocne a chcem si ju uctit sperkom, ktory bude mat aj nejaky punc vynimocnosti
@alteir takto ti poviem... Moja teta, ked chce niekomu kupit daky sperk, leti koli tomu z Francuzska na SVK... Takze ake su potom sperky vo Fr, ak u nas su vsetky na jedno kopyto?
ja by som napriklad prsten nechcela .. lebo prstene nenosim , a neviem si predstavit , co by som robila s takym drahym prstenom .. do vykladu by som si ho dala alebo co .D..
vieš, že mne je to úplne jedno aký to bude zásnubný prsteň? Pre mňa je dôležité, že bude darovaný z lásky a nebudem zisťovať kde bol kupovaný a čo stál... to by nebolo čaro toho zasnúbenia
osobne uprednostnujem biele zlato, moze byt az mix biele zlte, ziadne velke ani farebne kamene nemusim moze byt trosku masivnejsi ale u mna vyhrava jednoduchost .. ale zas aby nebol fadny
nerozumiem, prečo by do toho malo ísť tak veľa peňazí, príde mi to maximálne zbytočné pokiaľ tam nebude kameň ako pinpongová loptička tak sa aj tak nedozviem koľko stál + by som sa strachovala že ho stratím.. pokiaľ by bol pekný tak aj za 3
ale vážnejšie, hovorí sa že za zásnubný prsteň by si mal dať trojnásobok svojho platu, no toto pravidlo bolo asi "písané" keď boli platy oveľa menšie, lebo toľko by som za prsteň určite nedal
ja som za prsteň dal pred 8 rokmi asi 8.000 sk
vôbec nejde o finančnú hodnotu toho prsteňa a keď áno tak to nebude štastné manželstvo
Ja som dostala od manžela jednoduchý od Rýdla ale kedže hľadáš niečo čo sa bude páčiť jej možno ti s tým pomôžem, kukla som na ich stránku a našla tento Ale prajem veľa šťastia pri výbere zásnubného prstena pre tvoju polovičku » www.obrucky-rydl.sk/zasnubni-prsten...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» goo.gl/LTXEs...
» goo.gl/bSGlY...
(typujem,že link sem nenahodí ) ale,ten s tým jedným fialovým kamienkom ♥
A mne je úplne ukradnuté,aký zásnubný prsteň budem mať...
inac @5 je obrucka, nie zasnubny
ale vážne, podľa mňa sa viac ráta spôsob, akým celý ten akt prebehne a nie cena prsteňa
ale nie vážne, vyber nejaký z tej @1
mne osobne sa ten na druhom linku páči viac lebo fialová je taká no neviem...
ale tak hádam si poznáš ženu a vieš, čo ocení . aj, keď skôr tu pôjde o to, že si ju chceš zobrať ako o nejaký prsteň
Vidím to strašne čiernobielo. Dvakrát.
Či bude zo zlata, striebra, platiny
S diamantami alebo perlami čo len s krištáľom.
S červenými rubínmi, modrými zafírmi či zeleným smaragdom.
Môže aj zožltnúť, nechcela by som ho, ak by nepochopil narážkam v tomto komente
no a co sa materialu a ceny tyka, mne by to bolo fakt jedno, na tom by mi nezalezalo, pokial by mi z toho neozelenel prst
a vzhladovo sa mi paci striebro alebo biele zlato a nieco napadnejsie..
ale fakt, potešilo by ma to.. už len preto že normálny by som do týždňa stratila ale s tým ti asi moc nepomôžem
tento je krásny .. ale nejde o cenu
ale vážnejšie, hovorí sa že za zásnubný prsteň by si mal dať trojnásobok svojho platu, no toto pravidlo bolo asi "písané" keď boli platy oveľa menšie, lebo toľko by som za prsteň určite nedal
ja som za prsteň dal pred 8 rokmi asi 8.000 sk
vôbec nejde o finančnú hodnotu toho prsteňa a keď áno tak to nebude štastné manželstvo
a pekné očko .-podľa toho,aká farba sa jej páči,niečo vkusné ...
mne by to bolo jedno,hlavne,že by ma požiadal milovaný o ruku
ak ma niekto chcete žiadať o ruku, tak si prosím nejaký z týchto
» prstene-hodinky.sk/zasnubne-prsten...
» www.obrucky-rydl.sk/zasnubni-prsten...