Diskusie - 3931. stránka fóra
14
Oplatí sa elektrotechnická škola?
ahojte, v poslednom case mi dost vrta hlavou ze co som si vobec vybral za skolu , je to elektrotechnicka priemyselna skola , odbor "TIS" technicke a informacne sluzby v elektrotechnike, t. j. polovica ekonomika, polovica elektrotechnika .. Ked... Otvor fórum »
20. 7. 2012 14:46Keď budem dospelí nebudem mať chúťki na homo,, sex (ináč som na babi)???????
No, raz by som chcel mať rodinu ale v tom roku by som chcel vyfajčiť. Je to normálne keď som na babi????? Otvor fórum »
20. 7. 2012 14:28
1
Čo poviete na tento projektík ?
ide o projekt zameraný na hudobníkov http://www. facebook. com/CommercialUnknown - pošlete svoju nahrávku ? Otvor fórum »
20. 7. 2012 14:15
6
Editorstvo a vydavatelska prax v NR
Hladam buducich spoluziakov prijatych na Editorstvo v NR ozvite sa!!! najdete ma aj na fb pod menom: milena duricekova :)) Otvor fórum »
20. 7. 2012 14:13
4
Máte skúsenosti s hudobnou školou "Musicana" ?
Máte skúsenosti s hudobnou školou "Musicana" ? Otvor fórum »
20. 7. 2012 14:07
20
Je horšie ochrnúť alebo ohluchnúť?
20. 7. 2012 13:53
7
Avira antivirus.
Chcela som sa spýtať či má niekto skúsenosti s antivirovým programom Avira, resp. či je dobrý, mám nový notebook a neviem čo a ako, tak ak by bol niekto kto sa tomu viac rozumie... Ďakujem... Otvor fórum »
20. 7. 2012 13:26UVL KE- hygiena potravín
Ahojte :) Chodí niekto na UVL KE na odbor hygiena potraví? Ak áno, z akej školy ste tam šli(mám šancu, ak som zo SZŠ?), aké to tam je(či je mooooooc učenia/viem, že vela, ale či... Otvor fórum »
20. 7. 2012 13:26
17
Honenie
honite si penis kolko krat dene a ako striekatw kde ake to je podla vas ? ja som zacal uz 3 dni je to priemne Otvor fórum »
20. 7. 2012 13:13
28
Milí priatelia !
Komu sa tu na Birdzi niečo nepáči a chcel by proti tomu protestovať ? Tých zákazov a pravidiel je tu teda požehnane. Píšte na protest fórum, ktoré bude obsahovať iba výkričník ! ( uvidíme,... Otvor fórum »
20. 7. 2012 13:08
7
CONVERSE STRÁNKA
Čavte... viete niekto či má a akú má web stránku converse na Slovensku? Niekde som počula že má ale neviem ju nájsť... a keď idem na converse. com a dám tam že nie som z usa tak tam začne niečo... Otvor fórum »
20. 7. 2012 12:19
36
Kde spraviť oslavu 18tky? v BA
Ahojte chystám oslavu 18tky a hľadám nejaký klub alebo miestnosť kde by sa dala spraviť dobrá oslava, kde by sa platilo nejaké štuplovné poprípade sa dalo priniesť vlastný alkohol. Veľmi mi tým pomôžete :) Otvor fórum »
20. 7. 2012 11:54
18
Medusa piercing
Ma volakto medusu? A ako si ju daval robit normalne v studiu alebo freestyle ? :D Lebo ja rozmyslam ze mi to kamarat prepichne tak ci su tam volake mega rizika pritom? Otvor fórum »
20. 7. 2012 10:47
15
Akú fotku (veľkosť) posielate v obálke spolu s návratkou UK FIF???
dnes musím poslať..aj tak som z toho mimo... Otvor fórum »
20. 7. 2012 10:25
28
Ako jej pomôcť?
Moja najlepšia kamarátka bola vždy proti cigaretám, alkoholu... Ale prišla k nim do triedy nová spolužiačka z neďalekého mesta a začali sa spolu kamarátiť, teraz trávi so mnou čím ďalej menej času, čo mi je ľúto,... Otvor fórum »
20. 7. 2012 10:00
6
Stredna umelecka skola Trencin-interierovy dizajn alebo stredna odborna skola v Poprade- interierovy dizajn ??
Ahoj :D :D Chcela by som sa opytat ci niekto chodi na strednu umelecku skolu v trencine alebo na strednu odbornu skolu v Poprade ?? ako tam je ?? ktorej z tychto dvoch skol by ste dali prednost.. ? dakujem... Otvor fórum »
20. 7. 2012 09:59
23